Lejdi Dajana
Profimedia
Lejdi Dajana

Profimedia

Lejdi Dajana, Foto: Profimedia

Vozač princeze Dajane Kolin Tebut juče je prvi put govorio za medije nakon 20 godina od kobne noći u kojoj je stradala Dajana. Tebut je u emisiji "Dobro jutro, Britanijo" priznao da bi voleo da je on bio za volanom smatrajući da su te noći vozili prebrzo.

Kolin Tebut, jedan od njenih najpouzdanijih asistenata, otišao je u bolničku sobu u Parizu odmah nakon njene smrti rešen da se pobrine o detaljima koji slede. Ispričao je da je na prozore stavio ćebad kako niko ne bi mogao da vidi šta se dešava unutra.

Govoreći o trenucima nakon smrti princeze Dajane, Tebut je ispričao da je bilo "vrlo teško i emotivno gledati osobu kako leži u krevetu, a ne u mrtvačnici“.

- Našao sam neke ventilatore da rashladim sobu, u kojoj je bilo veoma toplo. Dok sam šetao okolo, trepavice i kosa princeze su se pomerale, što je bilo prouzrokovano vazduhom, i to me je dosta pogodilo. Morao sam da se okrenem, razmislim malo o svemu tridesetak sekundi i potom da nastavim sa onim što sam radio - priča on.

Tebut je ispričao da se u trenutku nesreće nalazio u krevetu, a prisećajući se Dajane, rekao je da je imala smisla za humor i da se prema osoblju ophodila sa poštovanjem, ali je i dodao da je, kada je u pitanju kraljevska porodica, postojala granica, koju nije trebalo prelaziti.

- Nijednu prekornu reč nisam čuo za dve godine - rekao je.

- Te godine, pre nego što je umrla, bila je dobro i činilo se da uživa u životu i da je bila srećna - kaže Tebut.

Komentari (7)

Marko

11.08.2017 23:46

Ovo je hajka protiv Carlsa ,hoce da nameste Vilijama za naslednika krune ,nje nema 20 godina i sad odjednom svaki dan o njoj ,prljave dvorske igre

mihailo

12.08.2017 11:20

@Marko - Ni Čarlsu nikad nije bilo lako .Ceo život se priprema za "posao" koji mu je namenjen i dočekao godine kad normalan svet ide u zasluženu penziju a on još nije dobio šansu da radi "svoj posao". Usput je pravio kolosalne gluposti i gadosti i zabadao nos u sve i svašta. Naprimer u arhitekturu. Dajana je svima je bila unosna "lovina" i bila proganjana.. Tako je i sa njenom smrču.. Sad se svi vade i peru svoju savest ali Dajane NEMA i njen glas iz groiba sa traka OPOMINJE. Da li ga iko razume?

Jana

12.08.2017 22:22

@Marko - AJ ne se*i majke ti! Carls je obicni bivo, stici ce ga bozja kazna!!

ŠOJKE

12.08.2017 09:37

NIJE ME BRIGA!

Cccc

12.08.2017 09:44

Koga još zanimaju kurvarluci britanskog plemstva ?

Kvazimodo Sorabius

12.08.2017 12:02

Au, jadni vozac, OVOLIKE TAJNE je morao do sada da skriva. Na javi, bilo koja vest s Britanskog dvora strasno zaudara: niko vise ne sumnja da ju je tajna sluzba ubila kako bi dinosaurus moga da se ozeni s "voljenom" Kamilom. Evropski dvorovi su krvolocniji od Africkih. I kod nas su jedni druge zatirali, a svoje slali u ludnicu...

Milentije

12.08.2017 15:34

Dajana je pod necijim uticajem pravila ,kolosalne greske ,pocela je da se mesa u sve i svasta , borila se protiv minskih polja ,a engleska je prva na svetu po proizvodnji istih ,protiv zdravstava ,protiv kraljevske kuce ,mnogima se zamerila i ishod je bio pcekivan da ce je ubiti,a jos je pocela i sa muslimanima da se zabavlja ,a zna se da je Dodi Fajed koristio kokain i ostale droge sto je mnogo mnogo je