Igrači Vojvodine na treningu
M. Živković
Igrači Vojvodine na treningu

M. Živković

Igrači Vojvodine na treningu, Foto: M. Živković

Ekspedicija Novosađana rano jutros doputovala je u Podgoricu čarter letom iz Beograda, a onda su fudbaleri i stručni štab autobusom prebačeni od crnogorske prestonice do Bečića, gde su bili smešteni u hotelu.

Kao šta standardi UEFA nalažu, gostujući tim je imao trening dan pre utakmice u tačno vreme kada će ista biti odigrana sutradan.

Fudbaleri novosadske "stare dame" vidno su bili raspoloženi, nasmejani i orni za rad. Iz njihovog zalaganja moglo se jasno pročitati: "Jedva čekamo da počne duel sa Bokeljom".

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović istakao je da je protivnik iskusna i dobro organizovana ekipa, ali da njegov tim zna šta radi.

Nenad Lalatović

M. Živković

Nenad Lalatović, Foto: M. Živković

"Bokelj je u poslednjih šest kola u ligi zabeležio svih šest pobeda što dovoljno govori o ozbiljnosti tima. Imaju iskusne igrače i dobro igraju na domaćem terenu. Odlično se brane i umeju da budu efikasni iz kontranapada. Uprkos tome mislim da smo kvalitetniji i nadam se prolasku u drugo kolo kvalifikacija", rekao je Lalatović novinarima u Petrovcu.

Duel Bokelj - Vojvodina na programu je u četvrtak ud 17.30 na stadionu "Pod Malim brdom" u Petrovcu.

Reporter Alo! osetio travu

M. Živković

Reporter Alo! osetio travu na terenu, Foto: M. Živković

Reporter "Alo!" nalazi se sa ekspedicijom Vojvodine u Crnoj Gori i izveštavaće vas o najzanimljivijim detaljima pre, za vreme i posle prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.