Pošta u Zadruzi
Printscreen
Pošta u Zadruzi

Printscreen

Pošta u Zadruzi, Foto: Printscreen

Kako su zadrugari usvojili većinu instrukcija koje im je uputio Veliki šef, on im je uputio poslednje saopštenje pred početak nove igre. Naime, u ovom pismu on je čini se učinio veliku uslugu ovonedeljnom vođi Vladanu Vojnoviću Vojketu.

- S obzirom na to da će Vojke biti 48 sati čuvar kaveza, neko od vas će morati da ga menja na mestu vođe. Zato će sada Vojke izvući jedno ime i ta osoba će tokom ovog zadatka biti vođa i obavljaće sve zadatke koje vođa ima i moći će tokom zadatka da boravi u hotelu. Osim ovoga, sastanci će se tokom zadatka održati u radionici kako bi i čuvari pristustvovali čitanju pisma - pisalo je između ostalog u pismu.

Vojketu je laknulo kada je čuo ovu za njega, radosnu vest, i samo rekao "Hvala Bogu". Istog momenta se latio biranju papirića koji su se nalazili u staklenoj činiji. Njegov mandat je preuzela Gordana Džehverović za koju se pretpostavlja da će odlično obavljati posao vođe ovih 48 časova, jer je poznato da voli da zavodi red po kući.

- E sad ste je*ali čvorka - rekla je Gordana u šali.

Zadrugari su po naređenju Velikog šefa ispraznili celu radionicu i u njoj je samo ostao kavez sa slatkišima. Sve detalje iz ovog pisma pogledajte u narednom video snimku.

 

 

Komentari (4)

nada

06.02.2018 11:09

Vojke je mozda dobar decko ali je mutavko da nemoze biti veci ! Od kako je usao u Zadrugu nije dve reci progovorio i ove nedelje bice spasen od izbacivanja samo zato sto je gazda ali uskoro je on na redu !!!!!!!!!!!!!

nsss

06.02.2018 11:14

Ova će ih sve tući! Počeće od Kije! VIP ličnost? Do juče je čuvala tuđu decu u komšiluku! Kačarevo je čudo!

Marija

06.02.2018 12:39

@nsss - Procitajte Skandal, kakva deca,kakvo cuvanje. Bavila se ona umesnijim zanimanjima.Bila i po Porecu da ....ne da cuva decu,vec unosnijim poslom da se bavi. A ko je cuvao njenu decu?

Mile

06.02.2018 12:36

Pa jeli to prekjuce pisalo o ovoj zeni koja je skitala i gola plesala po stolovima. Napustila muza,pa zivela sa svalerom,dok je muz bio u Rusiji. Au ljudi koja kategorija ljudi. Izgleda samo nije splavarusa, Kija, Saska i mozda jos neka starija. Sve su to nistavila, bez obrazovanja i kulture. Vojke je divan covek,bar tako izgleda.Nema kog njega prostakluka. Pa i Sara deluje kulturno.Ajmo komentare.