U Srbiji mu je ipak najbolje: Šešelj i Bojić
Goran Srdanov
U Srbiji mu je ipak najbolje: Šešelj i Bojić

Goran Srdanov

U Srbiji mu je ipak najbolje: Šešelj i Bojić, Foto: Goran Srdanov

Naime, Šešelj je nedavno poručio da odlazi u Crnu Goru na osveštanje crkve Arhiđakona Stefana u Gornjem Lipovu, kod Kolašina, i to na poziv Milovana Bojića. No, obećanje - ludom radovanje.

- Nažalost, ne dolazim, a nisam čvrsto ni obećao da ću doći. Razgovarao sam s profesorom Milovanom Bojićem o tome i on je bio vrlo raspoložen da dođem u njegov rodni kraj. Mislim da je ovo već druga crkva koju podiže kao ktitor. A taj njegov rodni kraj je blizu moje postojbine, Rovaca, koje nikada, nažalost, nisam obišao. Nadam se da ću jednog dana imati prilike da to uradim - poručio je lider radikala za jedan crnogorski list. Ni za „Alo!” nije želeo da otkrije konkretan razlog neodlaska u komšiluk.

- Imao sam neke važne obaveze, o kojima neću govoriti - kratko nam je rekao Šešelj. On se, kaže, na skup uključio telefonski.
- Uključili su me putem razglasa i održao sam jedan kratak govor - naveo je Šešelj.

Kako je dodao, put Crne Gore će otići, i to u toku predstojeće predizborne kampanje.
Inače, Šešelj je za crnogorske medije naveo i da za put u Crnu Goru nije tražio nikakvu dozvolu.

- Ja imam uredan status, ali sam sada obavešten da je policija u Kolašinu zvala na službeni razgovor profesora Bojića i njegovu braću i da su rekli da vlada velika uznemirenost oko mog dolaska. To mi je javio profesor Bojić, a razlozi mog sadašnjeg nedolaska u Crnu Goru nisu u vezi sa tim - zaključio Šešelj.

Komentari (6)

Драгомир

15.08.2016 07:24

Друже Шешељу ,нигде ти не можеш да идеш и да хоћеш!Ти немаш српско држављанство!Ако и нешто имаш то ти је на мућку дао неки твој овдашњи прекодрински лобиста.ИМАЛИ СМО ВАНРЕДНЕ ИЗБОРЕ САМО ДА БИ СЕ ТИ ВРАТИО У ПОЛИТИКУ!И сада једини ти је посао као и увек да добацујеш глупости а ја порезом да те плаћам.Колико си ојадио Србију као Милошевићев слуга ти би овде требао да робијаш.15 година живота си провео по затворима због поганог језика.Нит домаћин!Нит супруг!Нит отац!Али си зато доктор фашизма!

NORMALNO

15.08.2016 08:57

@Драгомир - LAŽOV ,LAŽOV ,FOLIRANT ,JAGNJEĆI I PRASEĆU UBICA . SAMO LAGO , NIKAD NIŠTA ISPUNIO I SAD NA KRAJU DOŠAO DA ZAJ...A SRPSKI NAROD U SRED BEOGRADA, STOMAKLIJA SA KROMPIRSTIM NOSOM. FUJ ,FUJ , KAKO GA ONA ŽENA PODNOSI ......

Драгомир

15.08.2016 14:15

@Драгомир - Ало,минусаши ,ја вас сматрам кукавнима!Шта је било?Не свиђа вам се што пишем истину о прекодринској штеточини и набеђеном доктору који је ту титулу стекао на теми о фашизму!Када бих са Шешељом имао ТВ дуел не бих му дао да зине!Све бих му у нос сасуо још из времена када је као дете показивао знаке пакости,простаклука и беде!Он да предамном глуми доктора фашизма?Ја који сам домаћин човек,родитељ и супруг чија биографија нема ни трунке лошега!Ванредни избори су били само због Шешељевог повратка!

Вела Вела

18.08.2016 00:05

@Драгомир - Молитва за умно оболелог човека (молитва за оболелог) О, Господе Исусе Христе, Боже наш, Ти држиш сва створења у Очевој Љубави и не дозвољаваш да се онај који верује у Тебе удаљи од присутности Духа Светог. Смилуј се на слугу Свога ________ (име оболелог) чији је ум помрачен и помућен и који изгледа да је далеко од моћи гледања Твоје Истине. Дај живот његовој души и одведи га на изворе излечења. Дај му да упозна Тебе на начин који је једино Теби познат. Даруј да има поверење у Твој Живо

Добро дошли

15.08.2016 08:13

Шеки, иди прво у Нови Пазар!

TRLA BABA LAN

15.08.2016 08:19

Pricajte usta da niste pusta!