Vojislav Voja Nedeljković
Rajko Ristić
Vojislav Voja Nedeljković

D. Ramadani

U Ovči kao na moru, Foto: D. R.

Jedno od omiljenih televizijskih lica naših prostora uhvaćen je na novootvorenom bazenu u Ovči, a po svemu sudeći, želeo je kvalitetno da se odmori i opusti posle poslovnih obaveza koje ga togom godine prate.

On je u društvu nekoliko prijatelja odlučio da se protiv letnjih vrućina bori omiljenim muškim pićem - pivom, i uz osmeh je proveo nekoliko sati družeći se sa svojom ekipom. Voditelj nije privlačio nepotrebnu pažnju i dan je iskoristio za druženje i opuštanje, a nismo mogli da ne primetimo da je nekoliko njegovih ulazaka u bazen budno ispratio ženski pol koji se našao na bazenu.

Vojislav Voja Nedeljković

D. R.

Foto: D. R.

Kako Voja za svoje pedeset i dve godine izgleda kao mladić, ovo nas nije začudilo, a budući da pored sebe ima prelepu i osamnaest godina mlađu suprugu Maju, nismo bili iznenađeni ni činjenicom da na žene oko sebe nije preterano obraćao pažnju. 

Bilo kako bilo, Nedeljkoviću očigledno prija muško društvo, a razlog tome možemo naći u tome što je kao domaćin „Zvezda Granda“ konstantno okružen ženama. Sreća pa je okrenut svojoj, ne bi nas začudilo da neka druga zbog njegove forme pokuša da ga ukrade.

Komentari (3)

nedjo

12.08.2017 09:24

kud smeo bez zenke

djordje1953

12.08.2017 09:51

veliko hvala za za informaciju danima se pitam gde voja ide da se brcka

ŠOJKE

12.08.2017 10:09

OSTAVITE ČOVEKA DA UZIVA I PREDAHNE!