Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

Svaki prekovremeni sat koji ste proveli na poslu umesto s najdražima skupo vas košta. Poslovne obaveze stavićete kratko na led i posvetiti se ljubavi. Danas imate poslednju šansu da onima koje volite pokažete koliko vam je zapravo do njih stalo.

BIK

Kad su vaša porodica i prijatelji tužni, to prelazi na vas poput virusa. Ne možete da podnesete kad je neko koga volite nesrećan. Empatija će vas naterati na nešto što inače nikada ne biste učinili. Pokazaćete hrabrost.

BLIZANCI

U poslednje vreme prolazite kroz više zahtevnih situacija, a to se na vama i te kako vidi. Počnite da rešavate probleme redom, prvo kompletan preobražaj, onda natrag u poslovnu i ljubavnu arenu. Uskoro očekujte boljitak.

RAK

Danas ćete shvatiti šta to znači ulagati u budućnost. Svaki tipični predstavnik ovog znaka već ima zalihu nekretnina ili bar štednu knjižicu. Nastavite da prikupljate materijalna dobra, jer će vam ići sve bolje. Razmislite o tome ko vam je potreban.

LAV

Donedavno ste mislili da su finansije vaš najveći problem, ali to će se razrešiti bolje nego što očekujete. Uz malo pozitivnih misli, poslovna događanja krenuće povoljnim tokom. Vaš najveći problem biće stres i to kako se nositi s njim.

DEVICA

Sukobi mišljenja - za nekog noćna mora, za vas omiljeni sport. Ne dajte se omesti. Danas ćete biti veoma kritični prema tuđim stavovima, posebno kada vam se nameću kao životna pravila. Moraćete pokazati svu snagu svog karaktera i odbraniti se.

VAGA

Promene izbivanja na poslu postala su vrlo intenzivna. Teško vam je da poverujete kojom brzinom se menjaju stavovi i savezništva. U svakoj drugoj situaciji vi biste odavno već bili u središtu zbivanja, najglasniji u isterivanju pravde i najmarljiviji u tračarenju.

ŠKORPIJA

Već dugo niste imali tako izraženu želju za novim i svežim početkom. Imate toliko dobrih planova, a preduzeli ste i sve da bi se oni ostvarili. Promenili ste se nabolje i rešili se loših navika, sad vam samo preostaje da startujete motor i krenete.

STRELAC

U poslednje vreme lutate čudnim stranputicama. Kratko ste živeli u svetu osvetoljubivosti i zavisti, ali takve misli donose vam mnogo bora i još više briga. Ovaj dan će vas okupati suncem i pozitivnom energijom.

JARAC

Često vas doživljavaju kao usamljenog čudaka, a to je daleko od istine. Vaš život bio bi nezamisliv bez prijatelja, dugih razgovora i druženja, sjajnih gozbi i žestokih razmena mišljenja. Niste jednom pronašli ljubavnika u prijatelju.

VODOLIJA

Vi želite da doživite romantičnu ljubav iz snova. Neobične stvari razlikuju se po tome što ih duže pamtimo i ostavljaju jači utisak. Neobične reči neobičnog prijatelja vratiće vas na dobar kreativni kolosek.

RIBE

Na poslu ste ozbiljni i pouzdani, ali to je samo maska koja skriva intenzivne misli. Srećom, uvek ste bili odličan glumac, bar pred šefom. Balansiraćete između hroničnog stresa i lenčarenja, a na kraju zaključiti da vam nijedno ne odgovara.