Horoskop, horoskopski znaci
Profimedia
Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

OVAN

Ono što ne bi trebalo da činite i što vam ne donosi korist, jeste da se nervirate zbog drugih i da isterujete neku pravdu. Fokusirajte se na sebe i svoje ciljeve, budite kreativni i ne opterećujte se pobedom po svaku cenu.

BIK

U drugoj polovini dana trebalo bi da dođe do susreta sa osobom do koje dugo pokušavate da dođete, a samo jednom vam se pružila prilika. Stvari su se promenile u vašu korist i sada možete dobiti ono što želite.

BLIZANCI

Kontrolišite emocije, posebno ljubomoru! Prinuđeni ste da budete deo tima ili ono što radite ne zavisi samo od vas, već i od drugih. S obzirom na vašu sumnjičavost i česte promene raspoloženja, neće vam biti lako da se opustite i prepustite.

RAK

Stalno menjate mišljenje! Čas vam se sviđa jedna, zatim druga osoba i tako u nedogled. Ovo je ustvari strah od vezivanja. Vreme je da se posvetite samo jednoj osobi. Oslobodite se i prepustite trenutku i videćete da će sve ići svojim tokom.

LAV

Možda ćete se osećati nedovoljno sposobnim i doraslim za ono što vam dolazi u susret, ali je to samo prolazna faza i šta god da osećate, ne dozvolite da se vidi na vašem licu. Za projekte o kojima maštate je neophodno više volje.

DEVICA

Ukoliko ste u vezi, ovaj dan vam donosi sklad u partnerskim odnosima. Shvatili ste, napokon, da je to najvažniji segment života. Bićete emotivno zadovoljni, a nova dešavanja biće pozitivna. Ako ste sami, svesni ste da ste neodlučni u izboru partnera.

VAGA

Prijaće vam boravak u samoći, koji će vam pomoći da se psihički regenerišete. Napetost, koja je inače vaš verni pratilac, može da se odrazi i na zdravlje. Na provokacije, kojih uvek ima i kojih će biti u narednim danima, reagujte isključivo osmehom.

ŠKORPIJA

Ne opterećujte se drugima, jer ne samo da tako stvarate nepotreban stres, već vam i pažnja luta, pa samim tim gubite fokus na važne stvari. Uredniji način života će biti ključan za rešavanje napetosti i postizanje ravnoteže.

STRELAC

Potrudite se da napravite selekciju prijatelja, jer neki žele da vas distanciraju od partnera,a to svakako ne bi ste voleli. Izbacite iz vašeg života osobe koje vam nisu prijatelji. Nastojte da se što više odmorite.

JARAC

Moguće je da je neko novo poznanstvo uzdrmalo vaše temelje. Precenili ste neku svoju poziciju i igrali sa svojim i tuđim osećanjima. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će biti glavni uzrok vaše nesanice.

VODOLIJA

Gomilanje stresa i potiskivanje osećanja je potencijalna prepreka uspostavljanju unutrašnje ravnoteže kojoj težite. Provedite više vremena u samoći i na miru razmislite šta je to što vas čini neispunjenim, nezadovoljnim.

RIBE

Nije vam jasno zašto vas drugi kinje. Oni vas sagledavaju realnije od vas samih, pa je razlog tome upravo strah od vas i vašeg uspeha. To bi trebalo da vam bude kompliment i znak da ste na dobrom putu. Nemoguće je ugoditi svima.