Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za posao. Raspoloženi ste za promene na
profesionalnom planu. Nema razloga da ne razmotrite nove mogućnosti koje su pred vama. Nema potrebe da sebe požurujete.

LJUBAV: Uživaćete u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Ona je za vas pripremila neko posebno iznenađenje. Ukoliko ste slobodni, pred vama je šansa za obnovu kontakta sa nekom osobom sa kojom ste ranije imali flert.

ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama. Imunitet vam je oslabljen, pa samim tim lakše možete doći do manjih problema na ovom planu. Obezbedite svom telu dovoljan unos vitamina i tečnosti i svakako- posetite lekara ako dođe do većih problema.

BIK

POSAO: Možete da računate na uspešan poslovni dan. Dolazi vam prilika da dokažete svoje sposobnosti. Vi ste spremni da date svoj maksimum na polju posla, važno vam je da ostvarite uspeh i da vas ljudi poštuju.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimjiva dešavanja na polju flerta i ljubavi. Uživaćete u prijatnim trenucima i pažnji koju dobijate od strane jedne posebne osobe. Početak veze će vam biti veoma romantičan i sladak.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite krvni pritisak ako ste već do sada imali neke probleme na ovom planu. Moguće su manje oscilacije ali ne biste trebali da imate neke veće probleme. Ipak, potrudite se da brinete o sebi.

BLIZANCI

POSAO: Važno je da usmerite svoju energiju ka cilju koji ste sebi zacrtali, a ne da je rasipate na sve strane. Skloni ste tome da više stvari odjednom započnete, a da malo toga završite do kraja. Vreme je da promenite loše poslovne navike.

LJUBAV: Ako želite dešavanja na ljubavnom planu - pokrenite se! Od vaše inicijative zavisi da li ćete osvojiti osobu koja vam se dopada. Ukoliko budete imali dovoljno elana i pozitivne energije, svakako ćete je privući.

ZDRAVLJE: Može se desiti da vam danas na nekim poljima jednostavno ne bude najbolji dan, pa tako i kada je zdravlje u pitanju postoje naznake za manje probleme. Moguća je generalna malaksalost ili problemi vezani za nizak pritisak.

RAK

POSAO: Postoji osoba koja želi da se udruži sa vama kako biste kroz saradnju došli do zajedničkog uspeha. Razmotrite njene ideje i dajte sebi vremena da odlučite o tome. Ovaj put vi držite sve konce u svojim rukama.

LJUBAV: Potrebno je da malo više vremena provodite sa voljenom osobom i da joj posvetite više pažnje. Potrudite se da poboljšate odnos sa njom ako želite da budete srećni zajedno na duže staze. Moguće je da ona ne može sve sama.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje neke vrste... Plivanje vam prija, kao i boravak u vodi ali ako nemate vremena za to- makar u udobnosti svog doma napravite sebi aromatičnu kupku. Pustite svoju omiljenu muziku i uživajte!

LAV

POSAO: Niste spremni za promene na poslovnom planu. Smatrate da je najbolje da stvari ostanu takve kakve jesu. Iako ste imali neke nove ponude odbili ste ih jer vam je tako govorila intuicija. Vreme će pokazati da li ste pogrešili ili ne.

LJUBAV: Od svog partnera očekujete maksimum pažnje i posvećenosti. Ne želite da budete u vezi sa nekim ko vam nije dovoljno predan. Smatrate da zaslužujete samo najbolje i jednostavno ne možete da se zadovoljite vezom koja je prosečna po bilo čemu.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoj kardiovaskularni sistem. Vama je srce generalno slaba tačka, pa je vaćno da vodite računa. Nemojte da se izlažete stresnim okolnostima, velikom naporu i posetite lekara ako primetite neke tegobe.

DEVICA

POSAO: Moguće je da vam se nudi prilika za poslovno putovanje radi edukacije i usavršavanja radnih sposobnosti. Uvek ste spremni za promene, nova saznanja, volite da učite i da širite svoje vidike. Poradićete na sebi, kako biste kasnije imali još bogatije poslovno iskustvo.

LJUBAV: Deluje vam da je partner drugačiji nego što je bio pre i pitate se šta je moglo da uzrokuje tu promenu. Ne biste trebali previše da lupate glavu o tome, već ga iskreno pitajte to što vas zanima. Jedino na taj način ćete rešiti dilemu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zuboboljom. Vreme je za redovnu posetu stomatologu, moguće je da vam se aktivirala neka stara bolna tačka. Generalno biste trebali da vodite više računa o svojim zubima.

VAGA

POSAO: Razmišljate o pokretanju privatnog biznisa. Pitate se da li oko sebe imate prave ljude koji vam mogu pomoći u organizaciji poslovanja. Moguće je da ćete morati da pronađete i nove saradnike, kada bude došlo vreme za to.

LJUBAV: Dolazite do novih poznanstava i širite svoj krug interesovanja. Flertujete i uživate u pažnji koju dobijate od strane brojnih udvarača. Za sada vam prija atmosfera u kojoj imate mogućnost izbora i ne žurite sa odlukom.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje. Povoljan je period za oporavak nakon neke terapije ili manje intervencije. U svakom slučaju možete da očekujete da ćete imati sve stabilnije stanje na ovom planu i da ćete biti sve jači i snažniji.

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazite do novih poznanstava koja bi mogla da budu veoma važna za vaš posao. Potrudite se da ostavite dobar utisak. Sada je povoljan trenutak da na ovom polju pokažete ko ste i šta ste zapravo.

LJUBAV: Sada kada ste iskreno porazgovarali sa voljenom osobom vam je mnogo lakše. Vaša veza ide u dobrom smeru. Možete da se nadate okretanju novog lista i zajedničkoj sreći u budućnosti. Prava ljubav ipak na kraju sve pobeđuje!

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa plućima ili disajnim putevima, pa povedite računa o tome. Ako je u pitanju samo prolazna kijavica ne treba da brinete, međutim ako se pojavi učestali kašalj- posetite lekara radi pregleda.

STRELAC

POSAO: Svoje ambicije nećete ostvariti ako budete bili preterano brzopleti. Preporuka je da poradite na svom pristupu prema poslovnim obavezama. Došlo je vreme da napravite temeljnu reorganizaciju stanja na poslovnom planu.

LJUBAV: Možete da očekujete strastveno veče sa voljenom osobom. Veoma ste izazovni i provokativni, a ona to voli kod vas. Pred vama su lepi trenuci u kojima ćete oboje uživati i u kojima ćete oboje naučiti ponešto novo.

ZDRAVLJE: Imate višak energije, iskoristite je na pravi način. Važno je da svoju snagu ne rasipate već da je upotrebite mudro. Vežbanje i fizička aktivnost su za vaš temperament uvek dobro rešenje.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku da nastavite svoje školovanje i obrazovanje. To će vam se svakako isplatiti. Moguće je da će se pojaviti osoba koja ima želju da vam na ovom planu pruži pomoć i podršku.

LJUBAV: Možete da očekujete prijatan dan u društvu voljene osobe. Zajedno ćete uživati u romantičnim trenucima. Ukoliko ste slobodni, za sada nemate na vidiku neku određenu osobu koja vas interesuje. Odgovara vam i da malo budete sami.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju može samo da vas raduje. Nema razloga za brigu i stres! Uživajte u ovom lepom danu u kom ćete imati dovoljno energije i vremena za sve što budete želeli da ostvarite.

VODOLIJA

POSAO: Radite prekovremeno i maksimalno ste posvećeni poslu. Trošite mnogo energije kako biste poboljšali svoje finansije. Važno vam je da promenite okolnosti koje vam ne odgovaraju i ne libite se toga da zasučete rukave.

LJUBAV: Dan je povoljan za stabilizaciju odnosa sa voljenom osobom. Oboje ste imali neke zamerke, ali kada se to izostavi - između vas ostaje mnogo ljubavi. Ako ste slobodni, imate priliku za flert sa osobom rođenom u znaku Device.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost! Moguće je da se ne osećate dobro jer ste preterano pasivni a ponekad ste skloni i višku kilograma. Vreme je da organizujete svoj život i da se posvetite potrebama svog organizma.

RIBE

POSAO: Preispitujete se povodom starih ambicija i planova koje nekada niste uspeli da ostvarite. Planirate da pokušate ponovo ispočetka jer smatrate da su se sada neke okolnosti promenile. Sve dok ste odlučni, postoji šansa da ostvarite uspeh.

LJUBAV: Moguće je da ste duže vreme bili emotivno neusaglašeni sa samim sobom ali to se polako menja. Tokom današnjeg dana ćete dosta jasnije videti sliku neke situacije koja vas je kočila. Kada budete rasterećeniji, bićete korak bliže ka nalaženju novog partnera.

ZDRAVLJE: Povedite računa o telesnoj temperaturi koja bi danas mogla da bude povišena. Skloni ste manjim problemima- malim upalama, povredama ili nekim drugim bolnim stanjima. Pazite na sebe.