Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Imali ste veća očekivanja od onoga što je realno moglo da se ispuni na polju finansija, pa ste blago razočarani. Ipak ne treba da brinete previše jer ćete u narednim danima imati šanse za poboljšanje.

LJUBAV: Nemate preterano velika i važna dešavanja na emotivnom planu tokom današnjeg dana. Moguće je da ćete više biti posvećeni porodici i prijateljima nego traženju novog partnera.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u vratu. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Izbegavajte neudobne položaje za sedenje, posvetite se tome da radite vežbe istezanja i pazite na sebe i svoje stanje.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan za saradnju sa Lavom. Možete da očekujete generalno sporiji tempo na poslu danas. Nedelja je i ne treba da forsirate stvari na poslovnom planu.

LJUBAV: Emocije vam nisu sasvim stabilne i ne osećate se ni dobro, ni zadovoljno. Moguće je da vam je potrebno neko vreme da se stvari smire. Pokušajte da smanjite stres i nervozu.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su mogući kod vas danas. Generalno ste osetljivi i neraspoloženi i podložni brojnim sitnim problemima i smetnjama koje će vam dosađivati.

BLIZANCI

POSAO: U naletu raznolikih ideja, gubite iz vida konkretne akcije koje biste trebali da preduzmete. Pokušajte da poradite na boljoj organizaciji i da sastavite listu prioriteta.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje preterano pasivno u odnosu na vas. Moguće je da se mnogi pitaju šta zapravo radite sa njom. Trebaće vam vremena da uvidite da ste ipak pogrešili.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa krvotokom, cirkulacijom ali i sa kardiovaskularnim sistemom. Budite jako oprezni. Ukoliko primetite bilo kakve probleme ili tegobe javite se lekaru.

RAK

POSAO: Prijateljska pomoć nikada nije na odmet. Imate mnogo poslova u planu, pa vam je potrebna i nečija podrška. Nema razloga da se stidite da pitate za pomoć i savet.

LJUBAV: Opušteni ste i ne tragate za novim ljubavima. Osećate se dobro u svojoj koži i vaša parola je “šta bude, biće”. Nećete imati bilo kakve veće razloge za brigu i stres.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Očekuje vas generalno povoljan dan tokom kojeg ćete imati sasvim dovoljno energije za sve. Ugađajte sebi i svojim potrebama i opustite se maksimalno.

LAV

POSAO: Moguće je da nećete baš moći da realizujete sve ono što ste imali u planu za danas. Postoje neke kočnice. Vreme je da prihvatite ograničenja i da se malo odmorite od posla.

LJUBAV: Nadmen stav koji s vremena na vreme ima vaš partner vam smeta. Pokušavate da mu objasnite da je samo jedan Lav u vašoj vezi. Moguće je da ćete imati nesuglasice i kasnije.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u leđima koji vam stvaraju sve veće smetnje. Posavetujte se sa nekim fizijatrom ili posetite kiropraktičara. Pomoć stručnjaka vam može biti jako značajna.

DEVICA

POSAO: Očekujete važne vesti iz inostranstva. Ako se bavite uslužnim delatnostima, povoljan je dan za vas. Generalno ne buste trebali da očekujete bilo kakve komplikacije ili probleme danas.

LJUBAV: Moguće je da vam više i ne odgovara sasvim da budete sami. Poželeli ste ipak da imate pored sebe nekoga ko bi vam pružio ljubav i nežnost. Uskoro ćete to i imati.

ZDRAVLJE: Odmarajte. Današnji dan nije povoljan za preterano naprezanje u bilo kom smislu i najbolje ćete se osećati ako budete bili spremni da prihvatite malo pasivniji tempo na svim poljima.

VAGA

POSAO: Ukoliko ste iz bilo kog razloga bili zabrinuti za svoje polje finansija, treba da znate da je to nepotrebno. Stvari će se rešiti. Samo pokušajte da nađete dovoljno strpljenja.

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da krijete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada, ona će završiti sa nekim drugim. Vreme je da napravite korak napred i da otvorenije pokažete emocije.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom bi mogli da budu naglašeni kod vas. Generalno vam je urogenitalni trakt slaba tačka sa kojom biste više puta tokom života mogli da imate neke probleme.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas uspeh u poslovima koji na bilo koji način mogu da imaju veze sa javnošću ili komunikacijom sa velikim brojem ljudi. Možete da se nadate odličnoj situaciji.

LJUBAV: Vaš partner nekada deluje autoritativno na vas, iako ste preterano ponosni da to drugima priznate. Moguće je da ponekad i vi umete malo da popustite iako važite za osobu s teškim karakterom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetljivom kožom, iritacijama, suvoćom i sličnim pojavama. Pred vama je faza u kojoj bi bilo dobro da se posavetujete sa dermatologom.

STRELAC

POSAO: Važno je da se danas posvetite poslu i da ne dopustite da vam bilo šta drugo odvlači pažnju previše. Iako je nedelja imaćete neke neodložne i važne obaveze.

LJUBAV: Svakodnevnica vam je ispunjena lepim emocijama. Uživate u ljubavi koju imate sa voljenom osobom. Zadovoljni ste sasvim. Ukoliko ste slobodni uskoro vas očekuje početak veoma važne veze.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da povećate unos vitamina, da više odmarate i da se opuštate. Nemojte da se izlažete bilo kakvim rizicima na bilo kom polju danas.

JARAC

POSAO: Faktor sreće će vas poslužiti ali samo u određenoj meri. Važno je da znate gde da stanete kada su rizici u pitanju. Nemojte da preterujete jer bi u tom slučaju sve moglo da se preokrene.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepom odnosu sa osobom rođenom u znaku Bika. Sasvim ste kompaktibilni. Pred vama je generalno veoma povoljan period za dešavanja na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše zdravlje. Dobro se osećate i zadovoljni ste svojom situacijom na ovom planu. Možete da uživate u jako lepom danu.

VODOLIJA

POSAO: Privatni posao bi mogao da procveta ako budete poslušali savet od strane nekog muškarca iz porodice. Nema razloga da se mnogo inatite, poštujte starije.

LJUBAV: Na polju ljubavi nemate veće promene. Dan je veoma povoljan ako planirate početak zajedničkog života sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, upoznajete neku novu neobičnu osobu.

ZDRAVLJE: Čuvajte grudni koš. Mogući su neki manji problemi ili smetnje vezani za srce ili pluća. Ukoliko primetite učestaliji kašalj, idite za svaki slučaj na lekarsku kontrolu.

RIBE

POSAO: Ukoliko planirate kraće putovanje, krajnje je vreme da se angažujete na tom planu. Moguće je da ćete imati neke manje kočnice i poteškoće. Poradite na organizaciji.

LJUBAV: Možete da se nadate pozitivnom odnosu sa osobom koja vam se dopada. Zamerate joj samo to što pokušava da dominira više nego što ste očekivali. Ukoliko ste u vezi, imaćete manje prepirke sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi. Podložni ste problemima sa glavoboljom ali i nekoj prolaznih prehladi. Povećajte unos vitamina i pazite na svoje zdravlje malo više danas.