Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

Nadređeni vas tapšu po ramenu jer su se uverili da ste sposobniji nego što su očekivali. Trebalo bi da okončate neki sudski postupak ili ukoliko osećate da je neko bio nepravedan prema vama, možete da uđete u spor, koji će se okončati u vašu korist.

BIK

Suzdržite se nekada od komentara! Početak dana bi mogao biti za dobar i povoljan za započinjanje nekog poslovnog ciklusa, koji treba da donese odlične finansijske rezultate. Mogli biste da zablistate.

BLIZANCI

Mogli biste da uđete u lošu emotivnu vezu. Ipak, osećate se sve bolje i moćnije. Moguć je početak nekog privatnog posla, ukoliko želite da uvozite ili trgujete nekom stranom robom. Budite vredni.

RAK

Osećate da nešto značajno treba da se desi, ali ste nestrpljivi da to i dočekate. Moguće je da vaš partner ima uticaja na vas, kroz neko sopstevno nezadovoljstvo ili kritiku. Previše ste otvoreni i veoma ste naivni, obratite pažnju.

LAV

Postoje oni koji se boje da ćete im okrenuti leđa ako budete uspešniji i ako vam krene nabolje. Bilo bi dobro da naučite kako da imate zdrave i čvrste granice u svom odnosu sa partnerom i prijateljima i da im stavite do znanja dokle mogu da idu.

DEVICA

Trudite se da što manje pričate o svojim poslovnim planovima, posebno osobama koje ne bi razumele vaš uspeh. Koristite tu svoju sposobnost za pridobijanje onih koji su vam do sada bili prepreka. Zračite izuzetno prijatnom energijom.

VAGA

Možda su vam dojadile pohvale koje stalno slušate o sebi, jer finansijski rezultati koje postižete ne prate vaš nivo znanja i sposobnosti. Okrenite se materijalizaciji - tu vas čeka uspeh! Dobićete neki novac od posla koji ste ranije radili, a koji je bio blokiran.

ŠKORPIJA

Sledi početak nove saradnje, ali morate da se potrudite. Što budete vredniji i tačniji pre ćete doći do rešenja nekog vama vrlo bitnog cilja. U suprotnom biste postali lenji i zapostavili biste svoj istraživački duh. Ovaj dan bi mogao biti dobar.

STRELAC

Zbog teškoće da u sebi spojite materijalno i duhovno imate sklonost da se povučete i zbunite druge. Jačajte volju i budite odlučni. Ako se bavite privatnim poslom ili radite u državnoj službi, imaćete pune ruke posla.

JARAC

Ispoštovali ste ranije obećane rokove. To će doprineti popravljanju vašeg imidža i otvoriće vam prolaz u nove i ozbiljnije poslovne kombinacije. Sve na vašem poslu će početi da se odvija brže i imaćete manje zaostalih i nedovršenih obaveza.

VODOLIJA

Ako ste na nekom rukovodećem, odnosno menadžerskom mestu, dobićete pohvale i priznanja. Prema kolegama na poslu, nadređenima i klijentima bićete veoma ljubazni, što će oni umeti da cene. Prihodi će kasniti.

RIBE

Ukoliko ste zaposleni, posao vas guši. Počnite da radite i neki drugi, dodatni posao. Razmislite o početku privatnog biznisa i oslanjanja samo na sebe i svoje sposobnosti. Preterano rasipanje energije bi moglo da vam dosadi, pa se fokusirajte.

Save