Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

Da biste bili ispred drugih, možda ćete još nešto morati da naučite. Novac ćete imati više nego obično, ali će se uvećati i vaši rashodi. Trudite se da vam rashodi budu manji od primanja i na taj način stvorite malu ušteđevinu koja će vam ulivati sigurnost.

BIK

Početak dana bi mogao da donese i neke neobične susrete sa osobama na koje ste zaboravili ili ih dugo niste videli. Imaćete razloga da se radujete, ali bi taj susret mogao da vas navede na neka dublja razmišljanja.

BLIZANCI

Pred vam je dinamičan dan u kojem će biti dosta poslova koji su neočekivani i izazvani greškama ljudi iz vaše blizine - kako poslovnog, tako i privatnog okruženja. Pokušajte da ostanete emotivno distancirani.

RAK

I pored svega, čeka vas i neki prividni problem. Možete značajnije popraviti svoj saldo u banci. Prihvatite rizik i pokušajte stvari da gledate u globalu i da se ne bavite sitnicama. Iz velike želje da uradite neki posao mogli biste da dođete u sukob mišljenja.

LAV

Ne dozvolite da vas ego dovede u situaciju da morate pred nekim da se pravdate. Početkom dana vas očekuju lepa dešavanja. Osoba koju volite će vas iznenaditi. Uživaćete više nego obično u zajedničkim trenucima.

DEVICA

S obzirom na to da ćete imati mnogo uspeha na poslu, zanemarićete dešavanja na ljubavnom planu. Slobodne Device će se zbližiti sa osobom iz poslovnog okruženja. Povedite računa da ta osoba nema emotivnih problema jer to može da vas uvuče u probleme.

VAGA

Oboje se pitate zašto ste došli u ovakvu situaciju i šta je narušilo vaš do sada dobar emotivni odnos. Doći ćete do saznanja da vam je potrebna krupna promena. Pokušajte da povratite poverenje jedno u drugoga i da rasplamsate ljubavnu vatru kao nekada.

ŠKORPIJA

Svojom pažnjom i nesebičnom ljubavlju obasipate partnera, a zauzvrat ćete poboljšati vezu, strast, ali i zajednički život uopšte. Dani sreće i zadovoljstva su pred vama. Ukoliko ste slobodni, imaćete jači uticaj na suprotni pol.

STRELAC

Ukoliko još žalite za partnerom iz prošlosti i ako želite opet da vam se vrati, to je moguće ostvariti upravo danas. Slobodni Strelčevi mogu imati interesantan susret. Na prvi pogled učiniće vam se da je ta osoba hladna, ali...

JARAC

Polako isplivavaju kvaliteti osobe koju ste upoznali i bićete oduševljeni što niste odustali od veze. Ukoliko ste zauzeti, imaćete zajedničke aktivnosti i dogovore sa kojima se na početku nećete složiti, ali će na kraju ispasti sve sjajno!

VODOLIJA

Izbegavajte bivše ljubavi. Dosta ćete razmišljati da napokon prekinete kontakt i da se okrenete boljoj i uspešnijoj budućnosti. Oni koji su u vezi osetiće porast emocija i oboje ćete biti spremni da prevaziđete probleme.

RIBE

Ovog dana vam je prilično naglašena seksualnost u vezi. Obuzdajte svoje strasti jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da vas pogrešno protumači. Razgovarajte i dogovarajte se, jer vaš partner nema potrebu za preteranom bliskošću.