Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu u komunikaciji sa svojim saradnicima na koje se možete osloniti. Pred vama je prilika da zajedno dođete do velikog uspeha i da ostvarite značajan pomak na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Vodolije, sa kojom biste mogli da imate zajedničku budućnost. Pred vama je veoma povoljan dan za početak ljubavne veze koja bi mogla da traje.

ZDRAVLJE: Problemi sa migrenom bi mogli da vam se vrate. Generalno ste tome skloni, pa treba uvek da vodite računa kao vam se pojave jake glavobolje. Današnji dan nije preterano povoljan za zdravlje.

BIK

POSAO: Nadređeni vam nisu preterano naklonjeni pa na ovom planu možete da imate neke manje probleme ili nesuglasice. Pokušajte da im pokažete da ste vredni i da se zaležete za zajednički interes.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali na nekom javnom mestu. Ne možete da prestanete da mislite na nju. Očekuje vas uskoro još neki susret ili kontakt sa njom, možete da se nadate vezi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom i leđima, pa povedite računa o tome. Osetljivi ste tokom današnjeg dana pa vam se preporučuje odmor i što manje naprezanja na bilo kom polju. Pazite na sebe.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas prilika da na neki veoma neobičan i kreativan način dođete do poslovnih rešenja i pomaka. Moguće je da mnogi od vas ne očekuju ono što planirate da napravite na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da uđete u neku vrstu slobodne veze sa osobom koja deli otvorene stavove koje vi imate. Pred vama je prilika za neobavezan odnos u kojem biste oboje mogli da uživate.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima. Preporuka je da ženski Blizanci posete ginekologa radi redovnog pregleda. Takođe, povedite računa i o štitnoj žlezdi koja može biti osetljiva.

RAK

POSAO: Moguće je da nemate mnogo sreće kada su u pitanju finansije i da na tom polju lako ulazite u nepromišljene rizike. Preporuka je da ipak na neki način sebe obuzdate i da ne ulazite u neproverena ulaganja.

LJUBAV: Vaša ljubomora i nesigurnost prilično škode stanju koje imate sa voljenom osobom trenutno. Na prvom mestu je važno da rešite svoje unutrašnje dileme, kada to obavite i odnos sa voljenom osobom će moći da se popravi...

ZDRAVLJE: Trebalo bi da se osećate generalno dobro. Nema naznaka za neke veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja... Možete da očekujete generalno dobro i stabilno stanje, bez novih tegoba.

LAV

POSAO: Očekuje vas manja neprijatnost na poslu. Nemojte da se zalećete sa planovima i očekivanjima. Za sada se potrudite da probleme koje imate rešavate postepeno- korak po korak....

LJUBAV: Želite da se potrudite da sa voljenom osobom ostvarite neku vrstu prijateljskog odnosa i otvorene komunikacije o tabu temama. Vreme je da vaš odnos pređe u sledeću fazu upoznavanja.

ZDRAVLJE: Nema naznaka za veće probleme na polju zdravlja. Moguće je da ćete imati neke manje tegobe vezane za ukočenost ali generalno ne biste trebali da brinete previše o novim tegobama.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza. Moguće je da se na početku dana niste organizovali onako kako ste želeli, pa ste sada zbog toga u nekom manjem raskoraku ali ipak ćete sve rešiti.

LJUBAV: Možete da očekujete nova dešavanja sa osobom koja deluje veoma pristupačno i prijateljski nastrojeno ka vama. Uskoro će se vaš odnos pretvoriti u nešto više od bezazlenog flerta.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas, pa biste trebali da budete obazriviji kada je u pitanju zdravlje. Držite se podalje od potencijalnih izvora zaraze. Dovoljno odmarajte i pazite na svoje navike.

VAGA

POSAO: Ne preporučuju se rizici ili bilo kakve igre na sreću. Ovo je jedan od onih dana kada igrate sami protiv sebe. Zato je najbolje da se sada ipak držite sigurnih i dobro proverenih poslova.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na polju ljubavi. Dan je nešto povoljniji za pripadnike muškog pola. Lako možete da osvojite onu koja vam se dopada, kao da će sama na neki način doći do vas.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa vidom. Preporuka je da proverite svoju dioptriju bez obzira na to da li ste imali već takve probleme ili niste. Predeo glave vam je takođe osetljiv pa povedite računa.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da razmislite o pokretanju privatnog posla sa nekim od svojih prijatelja i poznanika. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite prilično dobru zaradu na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se jedna veoma neobična osoba ali niste sigurni da li je i ona zainteresovana za vas. Trebaće vam neko vreme da se bolje upoznate i da saznate kakve su vam šanse kod nje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. Povedite računa o svojoj ishrani. Povećajte unos vode kako bi vam metabolizam bolje funkcionisao... Takođe, važno je i da se dovoljno krećete svakoga dana.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas prilika da odete na poslovne pregovore na kojima ćete pokazati svoju inventivnost i kreativnost. Ostavićete jako dobar utisak i na taj način sebi obezbediti priliku da dođete do bolje pozicije.

LJUBAV: Veoma lako šarmirate i ostavljate utisak osobe koja zna šta želi. Povoljan vam je dan za flert i nova poznanstva. Pred vama je šansa da osvojite osobu koja vam se dopada i da uđete u novu vezu.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj. Ipak, osim toga ne biste trebali da imate neke veće ili značajnije probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da očekujete generalno solidnu situaciju.

JARAC

POSAO: Očekujete priliv novca i bićete zadovoljni do kraja dana. Materijalna situacija se popravlja i to vas raduje. Na poslovnom planu vas ne očekuju veće promene, stanje je generalno dobro i stabilno.

LJUBAV: Rešili ste da malo otpustite kočnice koje generalno imate i da pokušate da se malo više opustite pored novog partnera. Pokazaćete mu svoju drugu stranu ličnosti, koja bi mogla jako da mu se dopadne.

ZDRAVLJE: Moguće je da su vam potrebni neki dodatni izvori energije i da vam je zato naglašen i pojačan apetit, kao i potreba za nešto jačom hranom. Ne treba sebi da uskraćujete namirnice koje vam prijaju.

VODOLIJA

POSAO: Preporuka je da uzmete slobodan dan i da napravite kraći predah od posla. Ne očekuju vas preterano važna nova dešavanja danas. Možete da se nadate generalno mirnom danu u kom neće biti promena.

LJUBAV: Moguće je da se nalazite u velikoj emotivnoj dilemi. Volite starog partnera ali iskrice se pojavljuju sa nekim novim. Biće vam potrebno vreme da odlučite na koju stranu ćete na kraju otići.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica i pad energije su mogući tokom današnjeg dana. Potrudite se da odmarate i da uzimate dovoljno tečnosti, nemojte da se naprežete ili da radite bilo kakve fizički naporne poslove danas.

RIBE

POSAO: Dokazaćete da ste sposobni da sprovedete u delo svoje velike planove i razuverićete sve one koji su sumnjali u vas. Pokazaćete još jednom kako su za vas i čuda sasvim moguća i čak šta više- realna!

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije istog porekla kao i vi, moguće je da čak i ne govorite istim jezikom. Ipak, spremni ste na takvu vezu! Moguće je da ćete uskoro planirati i život u inostranstvu!

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema na ovom polju. Generalno se osećate dobro i niste zabrinuti iz bilo kog razloga. Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima na svim životnim poljima.