Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Nepovoljan dan za finansijske transakcije. Preporuka je da ne rizikujete previše na profesionalnom planu. Držite se za sada proverenih poslova i nemojte da izazivate sreću. Jednostavno vam nije dan za to.

LJUBAV: Skloni ste sukobima sa voljenom osobom. Lako planete za svaku sitnicu. Poradite na svom stavu ako želite da sačuvate mir unutar bračne zajednice i porodičnog doma. Vaš temperament je ponekad specifičan.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za urogenitalni trakt su mogući kod vas, pogotovo su vam osetljivi reproduktivni organi. Moguće je da vam se dešava neki problem koji ste imali ranije. Vreme je za lekarsku kontrolu.

BIK

POSAO: Dolazi prekid nekog poslovnog partnerstva sa kojim niste bili preterano zadovoljni. Slede promene. Smatrate da je i bilo vreme da se neke stvari na ovom planu konačno pokrenu. Imate nalet pozitivne energije!

LJUBAV: Moguće je da partneru zamerate dosta toga, a između ostalog i to što često ume da se breca na vas i istresa svoju nervozu. Postoji šansa da se stanje popravi ali ne smete da ćutite, već iskreno da pokažete šta vam smeta.

ZDRAVLJE: Čuvajte se tokom današnjeg dana. Podložni ste nekim sitnim komplikacijama i problemima. Moguć je nedostatak koncentracija ili neka rasejanost koja vas prati. Danas odmarajte, a sutra će biti bolji dan.

BLIZANCI

POSAO: Imate pune ruke posla. Pod velikim ste stresom jer vam nije lako da se organizujete na pravi način. Važno je da ne pokazujete slabost i paniku, već da se potrudite da dovedete stvari u red, uz pomoć saradnika.

LJUBAV: Rešili ste da izađete iz monotonije i da uradite nešto novo ali vašem partneru se to ne dopada. Moguće je da se u mnogim stvarima razlikujete kao ličnosti i da to tek sada isplivava na površinu vašeg odnosa...

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i podložni raznim upalama i inefkcijama. Imunitet vam je oslabljen i lako biste mogli da imate probleme sa bakterijama. Posetite lekara ako budete primetili smetnje na polju zdravlja danas.

RAK

POSAO: Pokušavate da se predstavite kao dominantna ličnost u svom poslu ali vam to ne polazi za rukom jer postoji neka osoba iznad vas kojoj ne odgovara da se istaknete. Očekuje vas period u kom ćete se boriti kako bi ostvarili uspeh.

LJUBAV: Bliži vam se početak nove strastvene veze. Poznanstvo sa budućim partnerom dolazi veoma naglo. Kada se najmanje budete nadali on će se pojaviti. Možda će poremetiti neke druge planove koje ste imali...

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa aritmijom. Povedite računa i posetite kardiologa ako primetite neke veće smetnje. Ako do sada niste imali probeleme sa srcem, ne biste trebali da imate neke nove tegobe.

LAV

POSAO: Imaćete mnogo posla danas. Pripremite se da uložite maksimum svoje energije u završavanje obaveza koje su se nagomilale. Vaša Lavovska energija može da se istakne sada u najboljem svetlu!

LJUBAV: Pojavljuju vam se i neke prilike za flert i avanture ali pitanje je koliko ste zainteresovani. Moguće je da vam i dalje više odgovara da budete sami, da se družite sa prijateljima. Niste raspoloženi za nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem. Sistem organa za varenje vam je generalno osetljiv, a pogotovo vam ne prijaju kisele, ljute namirnice kao i hrana koja nadima. Povedite računa o ishrani.

DEVICA

POSAO: Skloni ste sukobima u komunikaciji sa saradnicima. Potrudite se da ne budete preoštri na jeziku. Možete danas brzopleto reći neke stvari zbog kojih ćete se kasnije pokajati. Uredu je da budete iskreni ali ne morate da budete grubi.

LJUBAV: Nemate problem da otvoreno pokažete svoju naklonost prema osobi koja vam se dopada. Moguće je i da se malo napadno udvarate. Ipak, očekujete da ćete na taj način postići najbolje rezultate.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su mogući kod vas, kao da vam se to već neko vreme ponavlja. Krajnici su vam osetljivi, izbegavajte unos gaziranih napitaka. Povedite malo više računa o zdravlju.

VAGA

POSAO: Dolaze vam značajni troškovi koje ćete morati da pokrijete. Osećate se pomalo nesigurno ali ipak ćete uspeti. Do kraja dana ćete izbalansirati sve, a možda vam čak ostane i kusur kojim ćete se častiti!

LJUBAV: Spremni ste da se upustite u avanturu sa osobom koja vas jako privlači. Niste opterećeni pričama o ozbiljnoj vezi. Želite da uživate u trenutku koji vam se pruža i ne mislite na sutra.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit. Potrebni su vam dodatni izvori energije, prija vam hrana bogata proteinima, pa i ugljenim hidratima. Obezbedite telu ono što mu je potrebno. Nema potrebe da se izgladnjujete dijetama.

ŠKORPIJA

POSAO: Dosta toga sada zavisi od vas i od načina na koji drugima prezentujete stvari. Potrudite se da sve uradite u svom najboljem interesu. Povoljan je dan ako ste planirali neke poslovne sastanke ili pregovore.

LJUBAV: Veoma ste emotivni ali i razdražljivi pa vas je lako povrediti. Možete biti skloni konfliktima. Ipak, na kraju dana ćete biti spremni sve da oprostite voljenoj osobi. Shvatićete da vam je ljubav važnija od svega.

ZDRAVLJE: Glavobolja vas muči tokom većeg dela dana... Moguće je da ste umorni, preopterećeni i da vam je potreban odmor i opuštanje. Nemojte da se forsirate u bilo kom smislu danas.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete miran dan u poslovnom okruženju. Uznemireni ste bez konkretnog i realnog razloga. Nemojte da slušate priče koje kruže, neke stvari se i namerno pogrešno predstavljaju.

LJUBAV: Maštate o susretu sa osobom koja je na vas ostavila veoma dobar utisak. Radi se o nekome neobičnom, o osobi koja možda i nije vašeg porekla. Tokom današnjeg dana biste mogli da ostvarite komunikaciju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke bilo koje vrste. Alkohol nemojte da unosite u velikim količinama. Povedite računa i u saobraćaju. Danas vam je pomalo rizičan dan, pa dodatni oprez nije na odmet.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete poslovnu podršku od strane osobe rođene u znaku Škorpije. Funkcionišete jako dobro zajedno i pomažete se u nevolji. Pred vama je period u kom ćete uspeti da učvrstite ovo poslovno prijateljstvo.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu... Sve počinje nekako spontano i neobavezno, sa osobom koju do juče niste gledali na taj način. Moguće je da su nove emocije i vas iznenadile.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma kako biste imali bolje stanje vezano za nervni sistem... Osetljivi ste, napeti, podložni nervozi ali i grčevima u mišićima. Odmarajte i opuštajte se. Masaža će vam takođe prijati.

VODOLIJA

POSAO: Mogući su manji sukobi sa nadređenima. Potrudite se da u afektu ne donesete pogrešnu odluku koja bi mogla skupo da vas košta. Sve što vam sada izgleda kao veliki problem, već sutra ne mora delovati tako.

LJUBAV: Moguće je da niste na dobrom glasu u svom okruženju kada je ljubav u pitanju. To vas ne sprečava da ostvarite nova poznanstva. U prošlosti ste pravili neke greške ali ste na njima mnogo toga uspeli da naučite.

ZDRAVLJE: Današnji dan maksimalno posvetite sebi i svojim potrebama. Isključite sve ono što vam nije neophodno i odmarajte, meditirajte, slušajte omiljenu muziku. Pričajte sa nekom dragom osobom. Oraspoložite se!

RIBE

POSAO: Dobićete podršku od strane partnera iz inostranstva koji je zainteresovan da vam da finansijsku potporu za projekat koji ste osmislili. Pred vama je veoma povoljan period u kom ćete uspeti da realizujete velike ciljeve.

LJUBAV: Uživate u vezi koja vas ispunjava i ne razmišljate mnogo o budućnosti. Dopada vam se sadašnjost takva kakva jeste. Nemate nikakvu realnu potrebu da brinete jer vam trenutni partner pruža sve što vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Osetljive noge su vaš generani problem. Pogotovo predeo vezan za stopala može biti problematičan... Potrebna vam je udobna obuća u kojoj će stopalo biti u adekvatnom položaju. Čuvajte se manjih povreda.