Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

 OVAN

POSAO: Veoma je značajno da tokom današnjeg dana zauzmete pravi stav i da gledate svoj interes pri donošenju odluka. Nemojte da popuštate pod tuđim pritiskom ili zahtevima koji vam ne odgovaraju.

LJUBAV: Potrebna vam je emotivna stabilnost. Više niste ni malo zainteresovani za avanture i prolazne veze. Jednostavno želite da nađete osobu koja će biti pored vas i u dobru i u zlu. Nadate se pravoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Malaksali ste u potreban vam je odmor. Ne osećate se dobro i ne treba da se naprežete u bilo kom smislu. Odmarajate koliko možete i pijte dovoljno tečnosti.

BIK

POSAO: Ostanite suzdržani i nemojte da stajete na bilo čiju stranu. Pristrasnost može skupo da vas košta danas. Pustite druge da biju svoje bitke i nemojte da se mešate. Za vas je važno samo da radite svoj posao.

LJUBAV: Dolazite do mogućnosti za flert sa osobom koja je zauzeta. Privlači vas ideja o početku tajne veze iako imate malu tremu. Za sada stanje ostaje nedefinisano još neko vreme... Nema važnih odluka.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući. Imate višak energije, uznemireni ste i pod stresom na neki način... Potrudite se da nađete neki način da se opustite i da skrenete misli sa stvari koje vas opterećuju.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno je da promenite svoj stav prema saradnicima. Nekada je važno da prvi popustite i napravite korak ka pomirenju. Ne biste trebali da budete preterano tvrdoglavi jer ćete tako pogrešiti.

LJUBAV: Moguće je da niste zainteresovani za predlog koji vam je dala voljena osoba. Imate utisak da ona neke stvari požuruje i forsira, a to vam se ni malo ne dopada. Moguće je da će uslediti period distance između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem i napetost u mišićima vam stvaraju manje probleme. Povećajte unos magenzijuma. Pokušajte da nađete neku tehniku opuštanja koja će vam najviše odgovarati.

RAK

POSAO: Funkcionišete pod prevelikim pritiskom, a to nije dobro ni za vas ni za vaš posao. Vreme je da se malo opustite. Ipak je vikend počeo i neke obaveze mogu da vas sačekaju. Posvetite se drugim stvarima.

LJUBAV: Dolazi vam faza u kojoj ćete dosta lakše uspeti da rešite nedoumice koje ste imali po pitanju ljubavi. Uspećete da donesete važne odluke i da prelomite u vezi onoga što stvarno želite. Pred vama je povoljan period.

ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak možete da držite pod kontrolom uz adekvatnu terapiju koju dobijete od svog kardiologa. Važno je da se pridržavate uputstava koje vam je dao vaš lekar i da pazite na sebe.

LAV

POSAO: Nepovoljan je dan ako se bavite privatnim poslom. Nikako nemojte da ulazite u rizična ulaganja i finansijske transakcije. Najbolje bi bilo da sve važne poslove odložite za kasnije, a da se sada pozabavite samo neophodnim stvarima.

LJUBAV: Povedite računa da ne budete preterano grubi u komunikaciji sa voljenom osobom jer biste je mogli uvrediti. Dan je kao stvoren za konflikte ako ih budete provocirali. Bolje je da se potrudite da održite mirnu situaciju.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom bi mogli da vas zadese... Prilagodite svoju ishranu potrebama svog organizma i nemojte ni sa čim da preterujete. Današnji dan vam je povoljniji za mirovanje.

DEVICA

POSAO: Moguće je da niste zadovoljni ishodom posla i tražite način da stvari promenite. Trebaće vam dosta vremena. Ipak, ako se budete dovoljno potrudili uspećete da postignete svoje ciljeve.

LJUBAV: Nemate dovoljno strpljenja za svog partnera i samim tim imate veoma veliki problem u braku. Pokušajte da se potrudite da pokažete da ste ipak spremni na kompromis i na promenu svog pristupa.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima su mogući. Ipak, osim toga ne biste trebali da imate neke značajne nove probleme sa zdravljem. Potrudite se da u svemu budete umereni i da se ne opterećujete brigama i stresom.

VAGA

POSAO: Budite dovoljno promišljeni kada se radi o troškovima. Preporučuje se da štedite, a ne da se rasipate. Potrudite se da u narednom periodu svoj fokus prebacite na polje zarade... Imaćete priliku da poboljšate svoje finansijsko stanje.

LJUBAV: Sa voljenom osobom pravite dogovor o braku. Imate iste poglede na svet i radujete se zajedničkoj budućnosti. U narednom periodu ćete imati šanse i da planirate zajedničko potomstvo, odnosno proširenje porodice.

ZDRAVLJE: Ugodite sebi danas, posvetite se svojim potrebama. Ako imate pojačan apetit- jedite, poslušajte svoj organizam. Vaše telo najbolje zna šta mu je potrebno. Nemojte da idete na prevelike restrikcije i rigorozne dijete.

ŠKORPIJA

POSAO: Teško vam je da donesete važnu odluku koja se tiče vaše poslovne budućnosti. Dvoumite se. Potrebno vam je više vremena kako biste mogli da prelomite u vezi toga šta stvarno želite i gde vidite sebe.

LJUBAV: Teško vam je da izrazite svoje nezadovoljstvo jer se plašite da ćete tako povrediti partnera. Ipak, iskrenost je neophodna za zdravu vezu. Zato pokušajte da budete otvoreni- može biti lakše nego što mislite.

ZDRAVLJE: Problemi sa gorušicom su mogući. Neka hrana vam prilično teško pada na želudac. Povedite računa o tome. Osim takvih problema, moguće su i tegobe vezane za debelo crevo kod vas ali i ceo sistem za varenje.

STRELAC

POSAO: Dolazi vam poboljšanje na polju privatnog posla. Korak po korak dolazite do sve bolje materijalne situacije. Možete da se nadate da ćete u budućnosti imati još stabilniju situaciju na ovom planu.

LJUBAV: Dobro se osećate pored voljene osobe. Moguće je da razmišljate o proširenju porodice. Pred vama je veoma povoljan period i ako ste slobodni, mogli biste da sretnete svoju srodnu dušu!

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i puni energije! Na polju zdravlja vas ne očekuju nikakvi problemi i sve je i bolje nego što ste očekivali da će biti. Pred vama je jedan veoma pozitivan dan u kom ćete uživati!

JARAC

POSAO: Ukoliko očekujete neke nove informacije, bićete veoma zadovoljni kada ih dobijete. Lepe vesti vam dolaze. Pred vama je prilika da se malo opustite i da konačno uživate u vikendu i dobroj atmosferi.

LJUBAV: Dolazite do zanimljivog poznanstva sa osobom koja je veoma nežna i senzibilna. Moguće je da se radi o nekoj umetničkoj duši. Privlači vas njena harizma i posebna emotivnost kakvu ste kod nje primetili.

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima su mogući. Pluća su vam pogotovo osetljiva. Ako imate duže vreme probleme vezane za kašalj, sada je vreme da posetite lekara radi kontrole i pregleda.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete novi priliv novca danas. Postepeno se stabilizujete na ovom polju i zadovoljni ste. Ne biste trebali da imate bilo kakve nove brige ili probleme, sve vam generalno dobro ide.

LJUBAV: Dolazi vam mogućnost da uđete u stabilnu vezu koja bi imala perspektivu za dalju budućnost. Uživaćete u svakom trenutku sa voljenom osobom. Zajedničko vreme je ispunjeno romantikom i nežnostima.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti, pogotovo vode. Potrudite se da vam organizam uvek bude dovoljno hidriran. Pred vama je faza u kojoj ne biste trebali da imate neke veće zdravstvene probleme i komplikacije.

RIBE

POSAO: Iskoristite slobodno vreme koje imate i nemojte previše da se opterećujete poslom, jer danas nije dan za to. Probajte da se opustite u krugu porodice i prijatelja sa kojima možete imati jako dobru atmosferu.

LJUBAV: Spremni ste za novu emotivnu vezu, potrebna vam je osoba kojoj ćete se maksimalno posvetiti. Vreme je da se malo aktivirate na društvenom planu kako biste lakše dolazili do novih poznanstava.

ZDRAVLJE: Moguće je da se sasvim dobro osećate i da na polju zdravlja nemate probleme. Pred vama je povoljan dan tokom kog ne biste trebali da imate bilo kakav vid tegoba. Možete da budete opušteni.