Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Da bi ste krenuli u nove poslovne kombinacije bilo bi dobro da napravite inventar prethodnih dešavanja i proverite da niste napravili neku grešku ili zaboravili na neku obavezu. Osećate da nešto značajno treba da se desi, ali ste prilično nestrpljivi.

LJUBAV: Britki na jeziku svojim ponašanjem i arogancijom odbijate od sebe svakoga ko im nije istomišljenik. Slobodni Ovnovi krajem dana pronalaze partnera za čitav život i zato moraju da vode računa šta rade.

ZDRAVLJE: Povremeni odlazak kod lekara je u vašem slučaju izuzetno važan, jer umete da zapostavite zdravlje. Nemojte olako odbacivati savete stručnjaka, jer smatrate da najbolje znate šta je za vas dobro.

BIK

POSAO: Partner dosta utiče na vas. Previše ste otvoreni prema drugima i dozvoljavate im da značajno utiču na vaše emotivno stanje. Vrlo ste naivni što mislite da se drugi raduju vašem uspehu.

LJUBAV:Nekada je jako važno u ljubavi pokazati strpljenje i sakriti prave emocije i želje. Jer jedino tako možete izvući maksimum od aktuelnih ponuda i prilika. Držite do sebe i mislite pozitivno!

ZDRAVLJE: Došlo je do pada energije, ali ništa nije slučajno. Na to je uticao uglavnom nakupljeni stres, ali i mnogo poslova kojima ste bili opterećeni. Iako je imunitet na granici, dovoljno će biti da se odmorite.

BLIZANCI

POSAO: Postoje osobe koje se boje da će vas izgubiti ako budete uspešni. Bilo bi poželjno da naučite kako da imate zdrave i čvrste granice u odnosu sa partnerom, kolegama, prijateljima.Trudite se da manje pričate, a više radite.

LJUBAV: Cenite iskrenost u ljubavi, a dvoličnost i pretvaranje ne odobravate. Ovaj dan donosi mnogo dvoličnosti u ljubavi, što vam donosi i uznemirenost i zaprepašćenost od spoznaje sa koliko toga ste okruženi.

ZDRAVLJE: Nije zgoreg proveriti celokupno stanje organizma, kako vam ne bi promaklo neko žarište, jer ste podložni urinarnim infekcijama. Ovaj dan provedite okruženi pozitivnom energijom, jer kakve su vam misli, takvo vam je i zdravlje.

RAK

POSAO: Ojačajte svoju volju, trudite se da budete bolji od ostalih. Ne slušajte priče sa strane i ne robujte tudjem mišljenju. Uspeh možete postići samostalno, a svakako ne kao deo nekog tima. Ne slušajte tuđe savete!

LJUBAV: Niste konzervativni i pokušavaćete da nađete neku sredinu u partnerskim odnosima. Ukoliko ste sami, sačekajte svojih pet minuta. Najvažnije je da budete dosledni u svojim stavovima, jer zbog toga možete biti cenjeni u društvu.

ZDRAVLJE: Nekad treba i zastati da bi se obnovile zalihe energije. Vama samo nedostaje mnogo pozitivnih razmišljanja, a sve radi vašeg dobrog zdravlja i raspoloženja. Ovaj dan vam može doneti dosta pozitivnih misli.

LAV

POSAO: Ono što je trenutno aktuelno prihvatite bez pogovora, jer time sebi trasirate dalji put, mada toga niste svesni. Ako ste sada kolebljivi i neodlučni, kasnije će vam biti žao što ste propustili prilike.

LJUBAV: Partner bi trebalo da shvati da nikad nećete popustiti ukoliko se radi o krucijalnim, životnim stvarima. Uglavnom ste u pravu i to vam daje snagu da istrajete u svojim idejama koje su uvek dobre za zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Treba da izbegavate svaku vrstu stresa, jer ste podložni nervozi. Treba da radite na harmoniji, miru i opuštanju, a dobro bi došlo i bavljenje jogom ili nekim drugim aktivnostima koje vam odgovaraju.

DEVICA

POSAO: O svojim namerama i planovima ne pričajte nikom unapred da vas ne bi pokolebao. Višak energije utrošite na posao bez obzira koliko vas trenutno plaćaju. Ako vam to ne polazi za rukm, nađite neki vid rekreacije.

LJUBAV: Posvetite se partneru i pričinićete jedno drugom neopisivu sreću. Radite na sebi, menjajte svoje stavove. Ovaj dan mora doneti dosta kompromisa u partnerskim odnosima. Na taj način oboje možete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Preznojite se u nekoj teretani, rešite se stresa i nervoze. Vama definitivno nedostaje dovoljno vode u organizmu i morate povesti računa o hidrataciji. Zahvaljujući i tome vam se i menja raspoloženje.

VAGA

POSAO: Sreća vas prati u nekim neobičnim poslovnim okolnostima. I pored toga što ste ubeđeni da ste iskusni, dešavaće se neke nove i neobične stvari u kojima ćete morati da se snalazite oslanjajući se na intuiciju više no na znanje.

LJUBAV: Slobodne Vage dobijaju nagoveštaje od osoba suprotnog pola i treba da povedu računa koga će odabrati za svog budućeg partnera, jer njihova šarmantnost izbija na površinu i imaće mnogo prilika za upoznavanje i druženje.

ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše da se opustite u nekom spa centru, gde bi se organizam revitalizovao, što kroz plivanje, što kroz neku masažu. Vage vole fizički dodir, i to na njih deluje kao isceljenje.

ŠKORPIJA

POSAO: Zarada od posla koji obavljate bi trebala da bude veća. U toku dana možete čekivati veći novac. Imate podršku sa više strana, a na vama je samo da pazite na negde ne preterate i ne napravite grešku.

LJUBAV: Shvatili ste koliko ste harizmatični i privlačni. Rad na sebi će vam se u ovom danu višestruko isplatiti. Odrecite se štetnih navika, priklonite se zdravijem načinu života i razmišljanja, pa će ljubav doći sama.

ZDRAVLJE: Treba da se posvetite relaksaciji, ma kakva ona bila, jer svaki vid vam prija. Pokušajte da sakupite dovoljno energije, jer vas očekuje napet dan. Pokušajte da vladate sobom i svakodnevnim situacijama.

STRELAC

POSAO: Rešili ste da se uozbiljite, puni ste ideja i ozbiljnih planova, ali nikako da napravite prvi korak. Nema razloga za nervozu, jer imate dovoljno vremena da obavite neke nedovršene obaveze koje ste preneli iz prethodnog dana.

LJUBAV: Duboko u sebi čeznete za ljubavlju. Nepoverenje prelazi u poverenje. Ovo je ključ uspeha kod onih osoba koje žele da osvoje Strelca - strpljenje i mnogo, mnogo slobodnog vremena koje njima treba.

ZDRAVLJE: Ovaj dan vam donosi dosta aktivnosti koje će rezultirati velikim fizičkim naporom. Osećate se slabo jer umete da preterujete u ambijici da sve postižete i odradite na vreme. Povedite računa o zdravlju!

JARAC

POSAO: Mogući su nesporazumi sa prijateljima koji će vas sve manje razumeti. Jedan od razloga je taj što se na neki način plaše vašeg uspeha. Imaćete razloga da se osećate fenomenalno i uspešno.

LJUBAV: Kad jednom osvojite njegovo srce, Jarac je vaš zauvek. Strpljenje se uvek isplati. Mislite samo o onim stvarima koje bi ste želeli da vam se dogode. Budite autosugestivni, bićete oduševljeni rezultatima.

ZDRAVLJE: Potrebno je iz korena da promenite način ishrane, jer vam je digestivni trakt već ugrožen. Posvetite se makriobiotičkoj ishrani ili još bolje hrono, koja će vam revitalizovati sve organe za varenje.

VODOLIJA

POSAO: Zahvaljujući onome što sada ugovarate, trasirate poslovni put u narednom periodu. Budite taktični i manje pričajte, a više slušajte da kasnije ne bi dolazilo do nesporazuma s partnerima ili ortacima na poslu.

LJUBAV: Sve može da se promeni i to preko noći, ukoliko to zaista želite. Da li ste dovoljno hrabri da sebi poželite sreću?! Slobodne Vodolije uživaju i posvetiće se sebi i svojim hobijima, mada će pokušati da ostvare kontakt sa starom ljubavi.

ZDRAVLJE: Čuvajte se proslave, jer nesmotrenošću u jelu i piću mogu vam se desiti nepredviđene situacije. Ako ovo bude shvatili, izbeći ćete sve moguće komplikacije. Pokrenite se po pitanju fizičke aktivnosti!

RIBE

POSAO: Na posao odlazite i vraćate se srećni i zadovoljni. Moguće su personalne promene u firmi u kojoj radite. Sve ukazuje da ste u idealnom danu za početak novih poslovnih projekata i aktivnosti, koji bi mogli da obeleže naredni period.

LJUBAV: Neko do novih kolega vam posebno prija, verovatno osoba suprotnog pola, koja vas pokreće i inspiriše. Možda bi nešto interesantno moglo da se dogodi. Ribe koje su u vezi ulaze u dan kada istina isplivava na površinu.

ZDRAVLJE: Spolja izgledate sjajno, jako, zdravo, puni energije. Međutim, ispod te jake i snažne konstitucije vidi se energetski slaba ličnost. Uzrok energetske nestabilnosti je ambicija da sve stignete u životu.