Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Ne preporučuje vam se poslovna saradnja sa osobom rođenom u znaku Vage. Nije povoljan trenutak za nova partnerstva. Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana jednostavno ništa novo ne započinjete i da ne potpisujete važne papire.

LJUBAV: Moguće su manje nesuglasice u braku, najviše zbog ljubomore. Potrudite se da izgladite stvari. Ako budete dokazali partneru da može da ima poverenja u vas, uspećete da rešite veći deo problema.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i bešika su naglašeni. Mogući su manji problemi sa urinarnim putevima. Povedite računa o unosu tečnosti i posetite lekara ako primetite da imate neke veće tegobe na ovom planu.

BIK

POSAO: Svoju nervozu ispoljavate na radnom mestu, pa možete imati manje nesuglasice sa saradnicima. Povedite računa o svom pristupu u komunikaciji sa njima. Dosta toga zavisi od vas i od energije koju šaljete.

LJUBAV: Lako prekidate začarani krug i ljubavnu monotoniju u koju ste upali, tako što nalazite novog partnera! Vreme je za promene! Nakon novih dešavanja ćete se osećati daleko bolje i svežije, kao da ste skinuli veliki teret sa leđa!

ZDRAVLJE: Nešto slabiji imunitet je naglašen kod vas u ovoj fazi, pa ste podložni problemima. Generalno budite obazriviji nego inače i povedite računa o svom zdravlju. Nemojte da zanemarujete potrebe svog organizma.

BLIZANCI

POSAO: Opterećeni ste nekim starim problemima koje niste uspeli da rešite na vreme. Bolje im se posvetite sada. Ako budete dopustili sebi da previše čekate, nagomilaće vam se samo još više obaveza. Potrudite se da budete praktični.

LJUBAV: Lako dolazite do novog poznanstva. Pripazite jer bi nova osoba mogla biti malo posesivnija nego što mislite. Ako niste spremni na takav vid odnosa, razmislite o svemu, pre nego što napravite nepromišljen potez.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za uznemirenost, stres, lupanje srca ili aritmiju. Grudni koš vam je sada generalno osetljiv pa povedite računa, pogotovo ako ste već imali probleme sa kardiovaskularnim sistemom.

RAK

POSAO: Ako želite da dokažete da ste dominantni na polju privatnog posla, morate se veoma mudro postaviti. Pred vama je dan u kom će na neki način biti testirana vaša taktika i umeće vođenja posla.

LJUBAV: Možete da popravite bračne odnose ako budete radili na poverenju. Nije kasno za vas dvoje, sve dok ima ljubavi ima i nade... Potrudite se da sa voljenom osobom izgladite stvari i da posvetite više vremena vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku su mogući tokom današnjeg dana, pa i problemi sa varenjem. Povedite računa o ishrani i nemojte da unosite namirnice kojima je možda istekao rok trajanja. Unosite dovoljno tečnosti.

LAV

POSAO: Očekuje vas potpisivanje važnog poslovnog ugovora koji će trajati na duže staze u budućnosti. Pred vama je veoma pozitivan dan tokom kog biste mogli da ostvarite neke veoma važen poteze. Samo napred!

LJUBAV: Imate utisak da je voljena osoba nejasna u komunikaciji ili da nešto skriva od vas, nepoverljivi ste i pomalo nervozni. Nemojte da prećutkujete ono što vam smeta... Potrudite se da joj iskreno kažete u čemu je problem.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su mogući, osetljive su vam i glasne žice. Izbegavajte cigarete, alkohol, hladna i gazirana pića kao i sve ostalo što bi moglo dodatno da vam nadraži grlo. Povećajte unos vitamina.

DEVICA

POSAO: Dobićete sasvim solidnu sumu novca koju ste i očekivali tokom današnjeg dana. Zadovoljni ste svojom materijalnom situacijom trenutno. Ne biste trebali da imate nikakve komplikacije na polju posla.

LJUBAV: Tražite sigurnost na polju ljubavi, niste zainteresovani za neobavezne veze. Želite partnera koji će vas podržati u svemu i koji će vam pružiti iskrenu ljubav. Pred vama je period u kom ćete tragati za onim pravim...

ZDRAVLJE: Gubitak apetita je moguć... Ukoliko ste planirali dijetu ili imate neki kilogram viška, sada biste mogli da se dovedete u red. Međutim, ako to nije slučaj, nemojte da preterujete i nađite ipak vremena da prezalogajite nešto.

VAGA

POSAO: Niste preterano skoncentrisani na posao i radije se okrećete nekim drugim stvarima danas. Pred vama je period u kom možete da organizujete neke stvari koje su vas mučile na privatnom planu.

LJUBAV: Obuzele su vas emocije i neki strahovi, pa ne razmišljate sasvim racionalno i trezveno... Pokušajte da ne preterujete. Nije baš sve ono zbog čega se brinete vredno vaših živaca. Partner vas voli, preuveličavate probleme.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Povedite računa ako ste već imali tegobe vezane za nizak pritisak. Unosite dovoljno tečnosti i ne izbegavajte redovne obroke. Nemojte da se zamarate previše.

ŠKORPIJA

POSAO: Nervoza koju osećate je opravdana. Pred vama je dan u kom možete imati manje komplikacije. Poslušajte svoju intuiciju, ne možete uvek svima verovati. Čuvajte se ljudi koji vam deluju kao da im ne biste trebali verovati.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i želite to otvoreno da pokažete. Na početku je teško prevazići stidljivost ali ipak ćete uspeti u tome. Nova osoba koja je ušla u vaš život je spremna da čeka na vas i da vam da dovoljno vremena.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Možda ste samo zaljubljeni, pa imate dodatni nalet energije! Potrudite se da na pravi način kanališete svoju snagu. Malo fizičke aktivnosti nije na odmet.

STRELAC

POSAO: Ženski poslovni saradnici nisu baš uvek iskreni prema vama, pa se za svaki slučaj pripazite intriga i ogovaranja. Najbolje bi bilo da se vi sami ne uplićete ni u kakva dešavanja vezana za to. Pustite druge da pričaju.

LJUBAV: Ne uzvraćate interesovanje prema osobi koja pokušava da vam se približi. Otvoreno ćete to pokazati. Jednostavno niste sada spremni za novu vezu i ne želite da forsirate sebe. Želite da uživate u svojoj slobodi!

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom koje ste ranije imali vam se sada mogu vratiti, kao i potencijalne tegobe vezane za višak vode u organizmu ili za nadutost. Nije vam najpovoljniji dan, generalno.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete veoma značajnu priliku da ostvarite poslovno napredovanje, pogotovo ako se bavite javnim poslom. Pred vama je šansa da zasenite i fascinirate svoju publiku ili širi auditorijum.

LJUBAV: Dopada vam se jedna veoma harizmatična i graciozna osoba, moguće je neko ko se bavi umetnošću. Pred vama je jako zanimljiv dan u kom su dešavanja na polju flerta pozitivno naglašena. Možete da se nadate lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potreban vam je neki vid fizičkog ali i mentalnog opuštanja. Vreme je da priuštite sebi ono što osećate da će vam prijati. Takođe, dobro ćete se osećati ako budete radili vežbe za kičmu.

VODOLIJA

POSAO: Ako strahujete za neku odluku ili presudu, ne treba da brinete. Okolnosti se lako mogu preokrenuti. Konačno će neke stvari početi da se odvijaju u vašu korist, iako to možda i ne očekujete sasvim...

LJUBAV: Spremni ste za strastvenu avanturu sa novom osobom koju ste tek upoznali. Željni ste uzbuđenja i preokreta. Možete da se nadate lepim dešavanjima! Oslobodite svoje želje i emocije, sigurno ćete uživati!

ZDRAVLJE: Manji bolovi u predelu nogu su mogući nakon manjeg fizičkog opterećenja ili nakon napornijeg treninga. Obezbedite sebi i dovoljno vremena za odmor, ne možete samo da se naprežete i forsirate svaki dan.

RIBE

POSAO: Finansijska situacija je sve bolja iz dana u dan. Možete da očekujete sasvim solidnu situaciju na ovom planu. Ne biste trebali da očekujete veće poslovne promene, sve vam generalno danas ide od ruke.

LJUBAV: Ukoliko budete pokazivali ljubomoru u preteranoj meri, možete da očekujete nesuglasice sa partnerom. Vreme je da pokušate da mu pružite malo više poverenja i slobode. Nemojte da preterujete sa posesivnim ponašanjem.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam zubi i desni. Mogući su manji problemi na ovom planu. Došlo je vreme da razmislite o tome da posetite stomatologa. Potrudite se da sebi onezbedite adekvatni higijenu usne duplje.