Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

 

OVAN

Danas ćete sve doživljavati mnogo emotivnije nego obično, zbog čega će vas i neke trivijalne stvari opterećivati. Na taj način ćete se osloboditi nezadovoljstva koje se nakupilo u vama. Imate naglašenu potrebu za čulnim uživanjem.

BIK

Trudite se da ne započinjete mnogo stvari, jer bi nešto bitno moglo da ostane nedovršeno. Budite spremni da dobijete i neku kritiku, koja vam neće odmah prijati, ali će vam mnogo koristiti. Pojačaće se vaša volja.

BLIZANCI

Ne ustručavajte se da istupite sa nekim svojim predlogom koji se kosi sa klišeima. Možda u prvi mah nećete oduševiti šefove, ali će kasnije sve doći na svoje mesto. Zato, samo napred! Obavite zdravstvenu kontrolu.

RAK

Bićete vredniji i odgovorniji nego do sada, a to vam je nedostajalo da biste napredovali u poslu i karijeri. Okruženi ste velikim brojem ljudi, a sa nekima od njih vam nije najprijatnije. Morate da ih ignorišete, jer očekujete pomoć i korist od njih.

LAV

Obaveze doživljavate kao teret. Skloni ste da idealizujete odnose i da od voljene osobe, ali i nekih drugih ljudi, očekujete više nego što vam je uopšte potrebno. Danas biste mogli imati neplanirane troškove.

DEVICA

Ukoliko planirate da uđete u neki novi posao uz ovaj koji trenutno radite, ne žurite, kasnije krenite u akciju. Do tada pripremajte sve što vam je neophodno da biste što bolje startovali. Moguć je odlazak na kraći put. Imate predispozicije za povišen krvni pritisak.

VAGA

Današnji dan može da bude izuzetno dobar za vas. Da biste iskoristili sve prilike, možda ćete morati i malo da putujete ili da rešenje potražite van svoje zemlje. Osećate se moćnije nego obično i to je divno. Ukoliko svu tu moć pravilno koristite, obezbedićete blagostanje.

ŠKORPIJA

Pred kraj dana biste mogli da uđete u sukob sa konkurencijom koja vam se predstavlja kao prijatelj i da se osećate uvređeno. Što manje emocija unosite u posao, to ćete biti uspešniji, jer konkurencija i pokreće progres. Vežbajte.

STRELAC

Prilike za poslovno dokazivanje će se nizati. Da biste ih iskoristili, neophodno je da budete odmorni. Neki od vas bi mogli poželeti da promene enterijer u kući ili poslovnom prostoru. Kreativnost je tu, ulepšajte svoj svet.

JARAC

Danas bi moglo da dođe do potpisivanja značajnih papira. Nema razloga da se nervirate, jer ste odradili najveći deo posla, kojim ste skrenuli pažnju na sebe i predstavili se u najboljem svetlu ljudima koji odlučuju o vašem statusu.

VODOLIJA

Treba da realizujete svoje ideje i da ne robujete šablonima i pravilima. Mogla bi da se pojavi i neka osoba koja će vas zaintrigirati, tako da će slobodni moći da započnu novu ljubav. Ovo bi moglo da se odnosi i na one u braku.

RIBE

Pozitivnu energiju koju neko pokreće u vama iskoristite kao vetar u leđa i inspiraciju za dokazivanje u onome što radite. Budite manje zahtevni i surovi prema sebi i prema drugima. Malo toga se postiže na mišiće, a mnogo više zahvaljujući mudroj glavi.