Natašu napali zbog kobasica
Instagram
Natašu napali zbog kobasica

Instagram

Natašu napali zbog kobasica, Foto: Instagram

Ipak, čini se da ovog puta njen smisao za humor nije naišao na odobravanje publike. Ona je, naime, pronašla veoma čudno mesto da uslika selfi, koje verovatno nikom drugom ne bi palo na pamet.

Nataša je uletela u pušnicu i pozirala između dimljenih kobasica i butkica, a izraz na njenom licu govorio je da je „kao svoj na svome”.

Nataša inače kači veoma originalne fotografije na Instagram, ali je ovo definitivno nadmašilo sve prethodne.

Teško da je ijedna poznata osoba uletela u sušaru mesa da slika selfi, a Nataša je sve to podelila sa svojom publikom.

Zasmetala im fotka iz pušnice

Instagram

Zasmetala im fotka iz pušnice, Foto: Instagram

- Suvo, opasno dobro. Ništa šejkovi, ništa presno povrće - napisala je Nataša.

Ubrzo su počeli da se nižu komentari. Dok je neke nasmejala, pojedini su je podržali u izboru hrane. Ipak, većina je osudila ovaj njen potez.

Voditeljka je nedugo potom obrisala spornu fotografiju sa mreže, ali su ostale neke ranije koje svedoče da ona redovno uživa u kobasicama, šunkama, slanini...

Komentari (6)

Seka

23.03.2017 10:47

BRAVO NATASA. CUDNA JE OVO ZEMLJA OSUDJUJU ZBOG TRADICIONALNIH VREDNOSTI A NE OSUDJUJU BLUD, RAZVRAT, PRIMITIVIZAM I NEOBRAZOVANOST. ZATO NAPRED OPLETI PO KOBAJAMA.

sumadija

23.03.2017 12:11

A šta je tu čudno, nekad su svi na selu imali pušnicu, svoje meso, svoju mast, svoje povrće i nije bilo bolesti, i šta se sad odjednom čudite, a kobasicijade, a čvarci, a takmičenje u najduzoj i najdebljoj kobasici za Ginisa, a slaninijada dok smo je jeli sa belim i crnim lukom nismo ni znali za gluten...

stranac

23.03.2017 14:20

koji narod je razbesnela????spc botove ili vegetarijance?ili irineja jer po njemu je bolje smrkati belo koje je valjao njegov bratanac nego jesti kobasice i slaninu.

Milanče

23.03.2017 17:21

Šta da radi žena kada joj prija kobasica, naročito domaća.

Zvezdana

23.03.2017 18:21

Ja je osudjujem jer aktivno ucestvuje u veoma gnusnom i bolesnom tv programu, zbog kojeg je vec bilo mrtvih. Sramota sta snimaju. Sto se tice slika, zar je neko ocekivao da se slika u muzeju?

eee kad bi

23.03.2017 20:48

nas Nole malo oprobao sve ovo, gde bi mu bio kraj, znam, Opet Prvi i neprikosnoveni, ali.... ima....