Dušica Jakovljević
Printscreen
Dušica Jakovljević

Rajko Ristić

Dušica Jakovljević , Foto: Rajko Ristić

Podsetimo, trudna Miljana je diskvalifikovana iz "Parova", a na sva zvona se najavljuje njeno pridruživanje ostalim ukućanima u Šimanovcima.

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević, najavila je pravi bum i ulazak ukućanina koji će izazvati šok, ne spominje baš Nišlijku, ali, sudeći po pisanju fanova, plus sve ovo što je Miljana najavila, nema sumnje da se upravo o njoj radi.

Pogledajte šta je Dušica ekskuzivno otkrila.

 

Komentari (7)

MAJA

10.01.2018 20:14

Nazalost,PINK sakuplja Hepijeve otpade, a da nije svestan u kakav mulj ulazi i koga uvodi.Miljani i Kulicima je skinuta maska i definitivno se vidi da su jedni teski hohstapleri koji zive preko bolesne Miljane.Taj ginekolog koji je dao potvrdu da mora da izadje,treba ga tuziti.A PINKU neka je Bog u pomoci sa tom ludacom.

frik

10.01.2018 21:39

farma je očito sponzor rijaliti Parova..Kulić ili Krunić potrošeni igrači...sve viđeno...kad Happy izbaci, farma tj zadruga to obično najavljuje kao senzaciju...

don kihot

10.01.2018 23:57

U "Zadruzi" pale maske, jer mnogima fale daske, faliće im i balvani kad ukažu čast Miljani! Sa stomakom stiže Milja, pakao će biti zbilja: Kad jezikom zablebeće, ko tu nije- ima sreće! Još Marija kad se javi, ludnicu će da napravi! Ivan dete napravio, al ga nije doradio, pa još treba kandidata da detetu budu tata. Treba samo da dorade i ne treba da ga vade, a Miljana- majstor igre, nek se vrti poput čigre!

Sara

11.01.2018 01:55

Jedva cekam da miljana udje, bice bum ima miljana da ih rastrgne pogotovo baba Sasku i deda Micu

Geti

11.01.2018 03:23

Jasno je da se namesta pobeda u parovima. Neki se non stop nominuju kao Miljana, Mili, Dalila, jedno vreme Vesna, a drugi bez nomibacija dolaze do finala. Oni su kao fini i kulturni , samo jedu , spavaju , ne progovaraju i nikome se ne zameraju.A Anđela je posebna prica, iskompleksirana, i deli kazne sve po 1000 eura zaboravljajuci da je Miki molio Marica i produkciju da je ne nominuju inace bi ispala nakon 2-3 nedelje. Andela je trazila da se Miksi spakuje i ide kuci a posle kao ona hoce.

Hmhm

11.01.2018 07:58

Mozda uopste nije rec o toj Miljani, vec o Staniji...ko ce ga znati...

vesna

11.01.2018 18:05

Voditeljka je najavila da ulazi bomba. Miljana, Stanija ili Tamara Djuric. Najavljuje se i Andrija. Videcemo u subotu.