Jovana Jeremić
Printscreen
Jovana Jeremić

Printscreen

Jovana Jeremić, Foto: Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je iznenadila javnost kada su se pojavila fotografije sa njene veridbe. Jeremićeva je verena za političara Vojislava Miloševića, ali to nije zaustavilo njene udvarače.

Voditeljka emisija "Upoznajte Parove" i "Vikend šou" objavila je na Instagramu pismo koje je dobila od svog svog fana.

Pismo Jovani Jeremić

screenshot

Pismo Jovani Jeremić, Foto: screenshot

"Tako si lepa, svi ti se dive, pogledi muški svakoga dana i uvek imaš pratnju kraj sebe. Kad te sretnem ti nisi sama. Ako jednom ostarim, ako svemu dođe kraj. I na nebo odletim opet voleću te znaj. 

Znam da nisam princ kakvog imaš sad i da nemam neki dar. Imam srce veliko, srce isto nam je bar. Hvala ti što postojiš", napisao je Jovanin tajni obožavalac.

Iako bi se neke zauzete dame uvredile, Jovana se oduševila i zahvalila "odgovornom licu".

- Od mojih obožavalaca. Zakačeno za brisač. Sve drugo se može kupiti. Ljubav se zaslužuje - napisala je Jovana.

Komentari (9)

Goran

11.08.2017 17:00

Kratka mala.

Maki

11.08.2017 18:30

To joj je Gera ostavio... Ili Veljko Dabetić, ili Rakac, ili Mladen Okuka, uglavnom face koje stalno poziva u svoju emisiju, a ne zna se zašto...

Vašar TAŠTINE

12.08.2017 11:44

@Maki - Maki,zaboravio si Ivanu Šašić :) Rijaliti u rijalitiju, novnari uuuu. Kad bi neko zagrebao po njhovoj prošlosti bilo bi tu ihahaj, ali oni su sedma sila iako tabloidna a neki to tamo u ravijenijim zemljma zovu petparačka. Neke nabijaju na kolac, neke pomaze po rogatoj glavi- figurativno, zavisi koga vole ili mrze Ja pa Ja i Opasna žena (?)Vračare, gatare....Čabarkapa, robijaši, ih....P.S. Pirotjanac, još nije kasno :))))))

ssaki

11.08.2017 19:38

Nisi pozeljna zbog svojih kvaliteta vec zbog mojih grehova...To se odnosi na sve

SvetlanaP

11.08.2017 19:44

Ja volim samo sebe, svoju predivnu mene.... la la....la....divna sam prekrasna....pametna....inteligentna, bezobrazna, slatka, lepa ...la...la...la...zavrsila sam Pravni fakultet..... igram kao niko.... pevam kao niko..... radim kao niko.... eh... i Niko...niko ... kao ja.....!!!!!! Jos bih neku emisiju da imam da pokazem ljudima koliko sam ja divna..... i koliko sam predivna, prepametna, posebna......uh... usta moja hvalite me jos....posto ja sebe ne mogu da nahvalim koliko se sebi divim !

Lea

12.08.2017 12:20

@SvetlanaP - Bravo za komentar!!!!!

Vera V

11.08.2017 21:55

Tako je, Jovana! Ovaj dečarac (očigledno) smtatra da si zaslužila, ali ...Osoba koja pretendje na pravu ljubav pa i ljubav uopšte, mora imati DVE pratilje- DOBROTU I STRPLJIVOST. Koju od ove dve misliš da poseduješ? Izgled? Ima i lepših i ružnijih i sl. Inače, ja sam prisvojila misao DANTEA jer se slažem s njom, i se trudim da bar jednu od ove dve imam da prema nekima ne budem majka a nekima maćeha. I da uvažavam SVE ljude i dam im pravo da to primete, ne samo Ja pa Ja :(

Leduk

12.08.2017 12:07

Neko iz zatvora, ona se na to najviše pali....

kimi

12.08.2017 13:48

krasan primer da svaka budala ako se malo samo malo potrudi može završiti fakultet. ona što je žalosno nije niti svjesna da je predmet sprdnje da joj kolege najmeštaju i pakiraju da je zovu naručeni pozivi koji je uspoređuju "lepoticom" da je Merlin Monro da je Tesla i onda ona blista sva srećna i ozarena .Jovana oni te opasno zezaju oni te sprdaju i pričaju bajke...tvoji prijatelji....evo javno: ništa nikome ne vjeruj ti si dobra i fina cura a to ti je dovoljno..