Koridor 10
Tanjug/Sava Radovanović

Povod ovom istorijskom događaju bila je najava premijera Aleksandra Vučića, koji je izjavio da će Koridor 10 biti završen do marta 2017. godine.

Saopštenje koje su potpisali predstavnici svih parlamentarnih stranaka, ali i onih koje su na prošlim izborima ostale ispod cenzusa, pa čak i koje nikada nisu omirisale skupštinske klupe, prenosimo u celini:

- Čoveče, lud li si?! Šta to radiš, pobogu?! Kakve su to reči?! Šta je s tobom?! Jesi li svestan da je Koridor 10 zlatna koka srpske politike? Shvataš li da od njega ne postoji bolje i lepše predizborno obećanje? Razumeš li da se nijedan objekat ne može otvoriti bezbroj puta, kao što je slučaj s deonicama tog predivnog druma? Znaš li ti da ta obećanja hlebom hrane našu decu? Da smo bez njega ugasili? Aleksandre, Aco, Sale, brate mili... Povuci reč, reci da si pogrešio, da ti je izletelo, da nisi tako mislio, da je to izvučeno iz konteksta! Reci bilo šta, ali Koridor 10 ne završavaj! Ako se to desi, moraćemo stvarno početi da ispunjavamo obećanja - navodi se u saopštenju svih političkih stranaka u Srbiji.

PROTEST

Maja Gojković
Foto: Aleksandar Dimitrijević

Zašto Maja nije bila u Zvezdinom dresu?!

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje povodom utakmice sa madridskim Realom, kojoj je prisustvovala i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković. Crveno-beli su, kako se navodi u saopštenju, duboko povređeni što „prva dama Skupštine Srbije Crvenu zvezdu nije ispoštovala kao Iran“.

- Sa tugom u srcu, dok nam prsti nad tastaturom drhte, a suze niz obraze liju, pišemo ovo saopštenje... Dok nam bol dušu razjeda, duboko povređeni se pitamo: „O, predsednice Skupštine! O, Majo! O, zaštooo? Zašto nas dres nisi nosila na utakmici, ako si mogla da nosiš hidžab usred Teherana?! Zar smo mi manje vredni?! Zar?! Sve smo mogli da očekujemo, dali ovo - ne! Ako se na nekoj od narednih utakmica Partizana pojaviš u crno-belom, sve će nam biti jasno...“ A ne bi nas čudilo, posle ove uvrede - navodi se u saopštenju crveno-belih.

DOSIJE X

Svinja Prase Svinje Prasići Frama svinja
Nema prasića u Srbiji, Foto: Shutterstock

U Srbiji nestali prasići!

Veprovi, krmače i prasići naprasno su nestali iz Srbije, ekskluzivno saznaje „Alo!“!

Povod ovom iznenadnom egzodusu trenutno nije poznat, ali istražni organi rade na utvrđivanju čijenica, rekli su nam u MUP-u, čime su potvrđena naša saznanja.

Inače, kako otkriva naš izvor, do nestanka žive svinjetine naprasno je došlo uoči novogodišnjih i božićnih praznika, što samo po sebi dodatno pojačava ovu misteriju.

- Neki bi rekli da su prasići kudikamo inteligentniji nego što se mislilo. Evo, ova misterija je dokaz tome. Trenutno nije baš najjasnije koji je uzrok ovom neobjašnjivom nestanku čitave jedne životinjske vrste, inače izuzetno omiljene među Srbima, naročito u sušenom i termički obrađenom obliku, s posebnim naglaskom na ražanj. Naravno, odmah su se pojavili teoretičari zavere, koji tvrde da su baš novogodišnji i božićni praznici uzrok ovoj misteriji, ali o tome možemo da pričamo tek kada sakupimo dovoljno dokaza. U međuvremenu, uživajte u slaninici, šniclama i čvarcima koji su obezbeđeni pre ovog neobjašnjivog događaja - kaže naš izvor.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!