Vlada Stanojević
Oliver Bunić
Vlada Stanojević

Oliver Bunić

Vlada Stanojević, Foto: Oliver Bunić

U ekskluzivnom intervjuu za „Alo“ Stanojević iz Njujorka poručuje da je došlo do nesporazuma i da će njegov advokat tražiti skidanje sa poternice. Kako saznajemo, voditelj već nekoliko meseci živi i radi u Nevadi, gde će ostati do juna sledeće godine, ukoliko sud ne odluči drugačije.

Ana Marija tražila pomoć u Sigurnoj kući

Ana Marija Žujović je nakon deset dana od momenta kada je navodno dobila batine od bivšeg verenika Vladimira Stanojevića, tražila pomoć od koordinatorke sigurnih kuća Vesne Stanojević. Ona je nakon susreta rekla da je shvatila da je uradila veliku stvar jer je odmah javno progovorila o fizičkom nasilju. - Tačno je da sam se videla sa Vesnom. Potrebna mi je podrška i, srećom, imam je. Na osnovu odluke koju sud treba da donese, razmisliću šta ću dalje činiti. Zahvaljujem hiljadama žena koje se javljaju i podržavaju me zbog toga što se nisam sakrila nakon batina. Kada sam objavila fotografiju na Fejsbuku, nisam bila svesna koliko sam važnu stvar uradila u okruženju u kome je prebijanje žene zapravo deo folklora. Učiniću sve da ubuduće podstičem mlade devojke u Srbiji da ne ćute o nasilju koje trpe, jer to mora da se iskoreni - rekla je pre godinu dana fitnes šampionka.

- Nisam prijavio promenu adrese stanovanja sudu i zbog toga mi nije uručen poziv, ali to će sve biti regulisano u ponedeljak. Na suđenju je bio moj advokat i objasnio je da se nalazim u Americi i da ću sutra prijaviti novo prebivalište, tako da niko nema potrebe da brine, jer ću biti skinut sa poternice - tvrdi Stanojević, kojem ne pada na pamet da se vraća u Srbiju ukoliko ne bude morao.

- Za sada sam ovde, započeo sam razne poslove i stvarno mi je lepo. Prija mi promena. Ne verujem da ću se vraćati u Srbiju. Doći ću da vidim majku i sestru, ali kada će to biti, ne znam - otkriva Stanojević.

Na pitanje kako je uopšte uspeo da izađe iz zemlje kada se nije okončao proces u kojem je on tužena strana, voditelj kaže:

- Ja sam izjavu policiji dao, presuda nije doneta, dotična je davala lažne iskaze... Da sam imao zabranu i da ne mogu da izađem iz zemlje, ja bih bio priveden još na aerodromu. Ne bi me pustili da otputujem u Ameriku - objašnjava Stanojević i dodaje da mu nedostaje Beograd kada je u pitanju noćni provod.

- Prestonica Srbije je broj jedan kada je noćni život u pitanju. Nema grada koji ima provod, klubove i vesele ljude kao što to ima Beograd. Imam tu puno dragih ljudi, ali je došlo vreme za promene, a Amerikom sam jako zadovoljan - objasnio nam je voditelj kojeg očigledno ne brine to što se našao na poternici.

Ana Marija Žujović, Puls žurka

Rajko Ristić

Ana Marija Žujović, Foto: Rajko Ristić

Sa druge strane, fitnes-instruktorka Ana Marija Žujović kaže da je šokirana Vladimirovim postupkom.

- Poternica je podignuta i to je sve što mogu da vam kažem. Nadam se da će se taj slučaj uskoro rešiti - bilo je sve što tužilja želela da nam kaže, a tvrdnje Stanojevića da će biti skinut sa poternice Ana Marija nije želela da komentariše:

- Ne mogu ništa da vam kažem dok ne bude završeno suđenje.

Podsećanja radi, u februaru 2015. godine voditelj je, prema tvrdnjama Ana Marije, upao u njen stan iza ponoći i nakon verbalne rasprave, udario je, zbog čega je ujutru ustala sa podlivom ispod oka. Prema poslednjim saznanjima, voditelja očekuje zatvor od 8 meseci.

Komentari (14)

Seka

05.06.2016 23:06

Ne znam zasto mi ovavzena ne uliva poverenje, zapravo joj nista ne verujem.

Znam ja

06.06.2016 02:57

@Seka - Zato sto nisi "seka" nego se tako prestavljas samo, i zato sto si jedan od iste sorte kao i taj koji je umakao i kao i svi oni sto su ga pustili da zbrise. Poruka za pobegulju:" Tu, gde si, ako te samo neko prijavi iz kog razloga si pobegao u tu zemlju, dobices (i to zasigurno) mnogo vise vremena iza resetaka nego sto mozes i da sanjas". Pozdrav iz Amerike! P.S. Volela bih da mi neko javi u kom si gradu.

Bata

06.06.2016 09:17

@Seka - Bravo! Ovaj uobrazenko je slao svoje slike bez odece mobilnim telefonom nekim devojkama.Nije on cvecka.

Mirka

06.06.2016 01:29

Retko ljigav decko. Ne moras da se vracas samo je steta sto nisi i Tamaru poveo sa sobom.

Blablablatruc

06.06.2016 06:49

@Mirka - I Zujovicku je trebao da povede.... a i celu VIP secnu Srbije!

MILAN

06.06.2016 04:38

Bez razlike to sto si dao iskaz u policiji,proces nije zavrsen I ni si mogao da napustis zemlju.Ali ovo je S R B I JA I sve se moze kod nas-za novac.KAd a ke nase pravosuge da se ustroji u stroju kako treba da bude.

stanko

06.06.2016 05:04

Prava domacica vidi se po njoj. Vise budite moralne ulazite nevine u brak pa vas nece tuci I vise ce vas postovati.

kanti

06.06.2016 08:14

@stanko - A zasto mora da bude domacica? I kako to izgleda zena domacica? Po cemu je ova zena nemoralna?

Peki

06.06.2016 10:43

@stanko - Stanko je nevin.

XXL

06.06.2016 09:23

Pametna odluka da se ne vraća u Srbiju - kad i nema gde da se vrati.

LoKg

06.06.2016 09:53

@XXL - Sram te i stid bilo te tvoje izjave. Da si ti manje iskompleksiran i bolje vaspitan ne bi ni pomislio da je u redu nasiljem bilo sta resavati. Ko je tebe odabrao da budes moralna koordinata i odredjujes sta je vredno postovanja a sta ne?

XXL

06.06.2016 12:20

@XXL - Za @LoKg: prvo vidi se da NISI edukovan i da sudiš o ljudima koje NE poznaješ, a čak NE znaš ni postavljeni komentar da protumačiš koji se odnosi na njegov status u Americi već ako je našao posao. Moj komentar se NE odnosi na njegovo ponašanje prema toj devojci ali si TI to tako video iz koga razloga ne znam. Drugi put uzmi malo knjige u ruke i edukuj se jer se tako nauči nešto kroz čitanje bar po onoj "šta je pisac hteo da kaže". Pozz.

Boban

06.06.2016 10:59

Nekada je bio cilj svakog muskarca da bude prvi kod zene a danas je cilj da bude zadnji kod zene !

koja

08.06.2016 12:46

Dobro je da takvi napuštaju Srbiju . Šteta je za one pametne i obrazovane.