Seks Ljubavnici
Shutterstock
Seks

Shutterstock

Kad nema seksa, švedske političare boli glava, Foto: Shutterstock

Šveđani, prema istraživanju, sve manje vode ljubav što je zabrinulo vlast, te su naredili da se sprovede istraživanje zašto je to tako.

"Politika nije samo brinuti o problemima, već i onom što donosi zadovoljstvo", rekao je ministar zdravlje Gabrijel Vikstrom.

"Ukoliko stanje u društvu dovodi do stresa i zdravstvenih problema zbog kojih građani sve manje imaju seks, onda to i jeste politički problem", naveo je Vikstrom, koji je naredio da se odmah počne sa istraživanjem.

Međutim, Šveđanima će biti potrebno tri godine da shvate gde je zapelo. Tačnije toliko će biti potrebno da se ustanovi da li su natpisi tamošnjih medija, u kojima tvrde da se narod sve manje seksa, istiniti ili ne. Nakon toga, država će doneti mere koje bi trebalo da motivišu građane da se više vole.

"Seks nije i nikad nije bio baš privatna stvar. Implementaciju preporuka za bolji seksualni život nadgledaće ministarstvo u saradnji sa adekvatnim institucijama i društvenim organizacijama", rekao je Vikstrom.

Komentari (1)

SanjicaBre

30.07.2016 09:27

A u Srbiji se jos uvek razbijaju od sexa :)))) Ni politicka situacija nam ne moze narusiti zadovoljstvo,niko kao srbi :))))