Vjerica Radeta, Vojislav Šešelj i Zoran Krasić
Dejan Briza
Vjerica Radeta, Vojislav Šešelj i Zoran Krasić

Dejan Briza

Vjerica Radeta, Vojislav Šešelj i Zoran Krasić, Foto: Dejan Briza

Radeta, koja je bila neutešna posle smrti prijatelja, otvorila je dušu za naš list i prisetila se trenutaka provedenih sa njim. Krasića je upoznala još u studentskim danima.

- Zorana sam upoznala u studentskim danima, na Maršu studenata prava. On je bio u organizacionom odboru za niški fakultet, a ja jedan od gostiju sa sarajevskog. Sreli smo se posle mnogo godina u stranci i prepoznali se - prisetila se ona i priznala da joj Krasić već sada nedostaje.

- Pamtiću ga do kraja života, samo po dobrom. Bili smo iskreni prijatelji. Zoran je uvek bio u stanju da mi vrati raspoloženje. Imali smo neke zajedničke „zezalice” koje smo samo nas dvoje razumeli - rekla je poslanica SRS-a.

- Dijagnoza je uspostavljena 2. marta i tada je počela borba, ali i nada da će ipak dobro završiti. Nažalost, nije - rekla je ona.

Radeta juče ni na društvenim mrežama nije mogla da sakrije tugu.

- Noćas u dva sata prestalo je da kuca najplemenitije i najveće srce. Umro je moj iskreni prijatelj i saborac Zoran Krasić. Bog dušu da mu prosti - napisala je poslanica juče na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Zoran Krasić je rođen 11. marta 1956, a njegova smrt je, kako su saopštili radikali, nenadoknadiv gubitak za porodicu, za Srpsku radikalnu stranku i za celokupnu političku scenu u Srbiji.

Komentari (4)

Marta

13.04.2018 14:04

Veliki gubitak za porodicu ,a onda i stranku u kojoj je bio jedan od osnivaca.Neprocenljivo znanje,britkog jezika ma moze se reci koketirao je polotikom i pravom koliko je bio vrstan u tome ,slusali su ga i oni koji ne vole stranku iz koje je slusali i precutno priznavali sve.Vjerica kao i sam predsednik Seselj verujem da su neutesni jer su izgubili iskrenog saborca ,vernog prijatelja sto je luksuz na danasnje vreme.I sama sam tuzna zbog odlaska Krasica na neko bolje mesto .Saucesce porodici.

Цицка

13.04.2018 15:11

Паметан , добар , скроман и поштен , то је реткост данас . Нека му је лака земља.

Сараџогла

14.04.2018 08:04

@Цицка - Похвала за коментар писан српском ћирилицом!Моја породица се баш ражалостила када смо чули да је Красић умро.И комшије су били изненађени.Ја нисам знао Красићеву биографију али сам се изненадио да тако паметан човек,домаћин и песник оде код Шешеља.И то још србин из Србије?Да је знао шта га чека код Шешеља није смео ни да привири?Шешељ је особа која од малена зрачи негативну енергију.Никакав домаћин,супруг и отац!

Дућа

13.04.2018 17:30

Моје искрено саучешће породици,био је диван човек врстан политичар и одличан правник.Велики губитак за породицу ,српску радикалну странку и српско друштво уопште..Почивај у миру Зоране вечна ти слава...