Stanislav i Ša
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Stanislav Krofak ušao je u Elitu kao bivši dečko Mione Jovanović.

Međutim, Stanislav u Beloj kući nije mnogo gubio vreme, pa je brzo smuvao Maju Marinković sa kojom je već nekoliko dana u vezi.

Kada je krenulo da se priča o njegovom privatnom životu, Krofak je ispričao priču o svojoj bivšoj ženi, kako mu je nakon razvoda sve uzela i firmu i novac, a onda šokirao tvrdnjom da su se razveli jer ga je prevarila. Priznao je i da je on bio neveran, ali da je ona to njemu tada oprostila.

Ša

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nakon njegovog izlaganja u Eliti, oglasio se sadašnji suprug bivše žene Stanislava, koji se predstavio kao Siniša, a koji je napisao da više ne može da ćuti i da to što rijaliti učesnik priča nije istina, jer je istina mnogo gora.

- Ne pratim "Elitu" niti sam fan takvog programa, ali ne mogu dopustiti da osoba koja je bivši muž, koji je moju ženu uništio finansijski i emocionalno, a najgore fizicki maltretirao i pretukao, radi samopromocije i prikazivanja sebe kao velikog biznismena i borca kroz život ponižava moju sadašnju a njegovu bivšu ženu. Ona ga nije nikada varala, niti je uzela jedan njegov evro, već je plaćala dugove, lizinge, otplaćivala je ono što je otuđio, a nju i njenu firmu ostavio bez alata za rad - napisao je Siniša u jednom mejlu, a onda poslao i drugi:

- Uz sve dotični pošteni je stvarno sposoban. Stanislav je svaku firmu s kojom je poslovao doveo do nekog visokog nivoa poreznog dugovanja, te iste firme je gasio i selio na osobe bez perspektive uz naknade. Otvarao je nove na članove familije, tako daje utisak uspešnog preduzetnika. Međutim, nije uspešan. Iznos lizinga je natovario na firmicu od svega par radnika koji kopaju i rade fizičke poslove da pokrivaju dugove i bahatost gazde Krofaka. Na dotičnog lažljivca nisam ljubomoran niti me lično zanima, niti ga se bojim kao nekog virtualnog mangupa iz rijaliti šoa, ali kao otac deteta njegove bivše žene i kao staratelj sa svojom ženom njegove ćerke apelujem na dotičnog da ne uzima moju ženu u usta jer bi mogli početi sudski i medijski otkrivati prljavi veš finog i kulturnog lažova i manipulatora - naveo je i dodao:

Stanislav Krofak

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ima tu još svega, pa i snimanja po kući sa skrivenim kamerama žena u odnosima. Sa njim su uglavnom klinke i udate žene. Za sve postoje pisani dokazi, od toga kako je prebio ženu do toga kako je ukrao mašine i napravio slične. Sramotno da priča da je spavao u kafiću, a pokojni deda njegove bivše supruge mu je digao kredite za alat i dao celoj porodici da žive kod njega. Da nije bilo žene i njene porodice, ne bi imali šta da jedu. A da ne pričam o njegovoj porodici... Ima tu svega... - napisao je Siniša redakciji "Kurira". 

Inače, za Pink.rs se oglasila i Stanislavova bivša supruga koja je potvrdila priču da je učesnik Elite bio nasilan prema njoj, ali kako kaže, nije ga prijavila zbog ćerke koju imaju. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading