Bojana Pavlović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Svetlana Pavlović, sestra kontroverzne rijaliti učesnice Bojane Pavlović, prokomentarisala je sestrin sukob sa Anđelom Rankovićem, a potom se todakla i teme o tužbama.

- Mislim da nema razloga za svađu, mislim da mogu i na neki drugi način da iskažu tvoje mišljenje. Ali to su bitke rijalitija, ja stvarno ne bih ulazila u to, to je između njih, ja nisam u Eliti i ne znam kako je biti u zatvorenom prostoru, pa ne bih preterano komentarisala taj deo - rekla je Svetlana, pa se osvrnula na navode da je Anđelu Šparavalo zavila u crno:

Bojana Pavlović

Foto: TvPink

 

- Zavila u crno... Ta devojka je izabrala da bude u tom odnosu, tako da mislim da je to obostrano. Što se tiče tužbe ne bih komentarisala to, ja živim nekim drugim životom, to je između Bojane i Anđeline porodice, mislim da nema razloga za vređanjem. Smatram da to može na neki lep način da se kaže šta misle. Ja toj porodici želim sve najbolje kao i Anđeli, smatram da ona nije loša, samo mora mnogo da se radi sa njom - rekla je Svetlana.

Kako navodi, Bojana nikada pre nije bila u sličnom odnosu sa devojkom, kao što je sada sa Anđelom.

- Ovakvu vezu kao u rijalitiju mislim da nije imala i da to nije tip Bojanin, ali Bojana je tip koji voli da savetuje devojke, da pruži devojkama, da da devojkama. Ja sam joj zamerala, da treba više u sebe da ulaže, sebe da gleda da se brine o sebi, a ne stalno te devojke, jer te devojke su toliko prilaune u životu, više čovek treba u sebe da ulaže - rekla je Svetlana.

Anđela Šparavalo

Foto: TvPink

 

Pitali smo i da li je Bojana zaljubljena u Anitu pa zato dolazi do svađa sa Anđelom:

- Mislim da Anita nije Bojanin tip, ona je onako malo bahata i bezobrazna, mislim da se Bojani ne sviđaju takve devojke - rekla je Svetlana.

I za kraj je usledilo nezaobilazno pitanje, da li misli da će Bojana i Anđela opstati i da li će njihova ljubav pobediti:

- Mislim da neće opstati, Bojana ima devojku koju voli, ne znam kako će ona prihvatiti prevaru. Ovo je samo rijaliti, od Anđele i Bojane nema ništa, samo je lakše da budu jedna uz drugu zbog rijalitija - rekla je Svetlana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading