Maja Marinković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Maja Marinković nikada nije krila da je pristalica estetskih korekcija i operacija, poznato je da je promenila lični opis, a često na društvenim mrežama kruže njena izdanja iz prošlosti, na kojima je zaista neprepoznatljiva.

Starleta se stalno premišljala šta će novo da uradi na sebi, a prema pisanju medija, potrošila je čak 30.000 evra za sve zahvate.

Mnoge je šokirala kada je 2021. godine po drugi put povećala grudi, a kada se sve sabere, za poprsje je izdvojila 8.000 evra. Navodilo se i kako je istu sumu potrošila za zube.

MAJA MARINKOVIĆ PUKLA 30.000 EVRA NA ESTETSKE KOREKCIJE! Kontroverzna učesnica nije štedela na sebi, samo je deset puta kosila oči

Foto: Dejan Briza

 

Korekcije na licu nikako nisu izostale, a kako bi imala mali prćast nos, rešila je da plati 5.000 evra.

Starleta je čak deset puta kosila oči, a jednu takvu intervenciju, platila je 450 evra, a ukupno 4.500 evra da bi postigla efekat koji je želela.

Na licu je radila i popularni "jawline" radi što popravljanja proporcije, a to ju je iznelo već manje novca, 2.000 evra.

MAJA MARINKOVIĆ PUKLA 30.000 EVRA NA ESTETSKE KOREKCIJE! Kontroverzna učesnica nije štedela na sebi, samo je deset puta kosila oči

Printscreen

 

Nadogradnja kose od 1.000 evra i još toliko za pumpanje usana hijaluronom i iscrtavanje obrva, dodaju se u ceo slučaj.

Marinkovićeva je poslednji veliki zahvat imala u predelu zadnjice. Naime, ona je za bolju pozadinu izdvojila 5.000 evra, a kada se sve pomenuto sračuna, dolazi se do cifre od 30.000 evra, piše "Kurir".

Maja Marinković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ko zna šta će mi pasti na pamet dok se "Elita" ne završi, ali ću sigurno ponovo otići "pod nož" - rekla je nedavno Maja, koja je izrazila želju i da izvadi rebro.

Podsetimo, Maja je nedavno napravila totaln haos u Eliti, a više o tome pročitajte ovde.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading