Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/Printscreen

Majka Milene Kačavende zdravstveno nije dobro, pa je čuvena kuma morala hitno da napusti rijaliti, ali se nakon nekoliko sati vratila.

Kako vesti nisu dobre, Milena je potištena i zabrinuta, pa je sela u dvorište sa Miljanom Kulić da se malo smiri, te joj je priznala da je pre loših vesti sanjala majku, kao i da je osećala da će se nešto desiti loše.

- Sanjam ja kao kupila sam joj sat, kad je kući ne nosi ga...Kao došla kod mene ovde, vidim joj ruku i sat, ali ne mogu ni da dođem kod nje. Ja kažem Matoroj tada: "Stani bre da vidim s njom šta je", ja sam je pitala: "Otkud ti, šta si stavila taj sat?" i ja se probudim kao go**o - rekla je Kačavenda na ivici suza, pa dodala:

Milena kačavenda

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Pre tri četiri dana. Ja retko sanjam, ali kada sanjam, uvek je nešto loše za moje. Njoj je rođendan sada, prvog aprila...Tako sam sanjala zlato kada je moj muž imao saobraćajku, jedva ostao živ, a ja sva u zlatu. To je bilo tačno pre 20 godina, ja sam bila trudna sa ovim mlađim... Zapušio joj se sistem za dijalizu bio i oni joj otpuše i sve bude okej, kao sutra je puštaju kući. I ona krene do toaleta i padne na lice, slomila je nos, oni domah reagovali. Došla je sebi odmah i kao da ostane da isprate. Dođe vizita i lekar nije mogao da je probudi i oni kao da zovu hitan skener, otvaraju oči, zenice skroz proširene. Oni na skeneru vide tromb i hematom od udarca. Rekao mi je doktor da nema šanse da preživi, dok srce izdrži...Ma ja sam se samo sa decom videla da se dogovorimo da kada mi jave, da deca kupe - rekla je Milena koja se očito pripremila na tužnu činjenicu da su njenoj mami dani odbrojani.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading