Miona Jovanovi
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Tema današnjeg porodičnog sastanka svih takmičara "Elite" je intuicija, a prva je reč dobila Miona Jovanović. Ona je brže-bolje potkačila bivšeg dečka Stanislava, a onda je usledio okršaj na koji su svi čekali.

Naime, Stanislav je odmah odbrusio Mioni, ali ni ona se nije dala.

-  Većinom u ljubavnim situacijama, kada sam sumnjala, svaki put sam saznala da sam bila u pravu. U prvoj vezi sam sumnjala da me partner vara i na kraju se ispostavilo da je sve istina. Intucija mi je govorila da se sve nešto dešava i da nije sve okej, on je uvek gledao sebe i sebi je bio najbitniji, znala sam da se nešto dešava i da se muti, nikad me nije prevarila intuicija, svako je mogao da dođe ovde i da pokuša nešto. Ja sam sumnjala kad sam čula za Novi Sad - rekla je Miona, a onda je Stanislav donacio:

Miona Jovanović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne bih trošio reči na ovakve ljude, ona sad pokušava da se opere preko mene. Ja sam njoj odma na početku veze rekao kakav sam i bilo je uzmi ili ostavi - rekao je Stanislav, a Miona je nastavila da otkriva šta joj kaže intuicija o bivšem i budućnosti:

Ša

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Govori mi da će se svašta izdešavati ovde ali da će na kraju sve biti okej, misli da sve ovo što Nenad ludi mislim da će na kraju biti okej i smatram da će ga ljudi bolje upoznati i da će promeniti mišljenje jer on samo sedi i vežba i ne radi ništa da bi dokazao svoj karakter. On je mene šikanirao i ovde, govorio me je šta hoćeš budalo i druge stvari - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading