Ermin Mujaković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Prvi rijaliti program u Srbiji i regionu bio je planetarno popularni "Veliki brat", a jedan od najintrigantijih učesnika tada bio je Ermin Mujaković, koji je privukao veliku pažnju.

Ermin Mujaković

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, ono što je obeležilo jednu od sezoni tada najpoznatijeg rijalitija i o čemu je brujao region je kada su se 2015. godine pred kamerama, nakon manje od 48 sati od ulaska, "dohvatili" Stefani Banić iz Splita i tadašnji menadžer solarijuma Ervin Mujaković iz Sarajeva. Taj prvi put je, činilo se, bio diskretniji od ostalih, jer su već nakon sledećih i sve žešćih "akcija" počeli da nailaze na kritike ostalih ukućana koji su krajnje osuđivali njihovo ljubavisanje pred svima.

Najoštriji pri kritikovanju su bili je Rade i Rada Vasić, koje smo kasnije sa sinovima gledali u Zadruzi.

Ermin Mujaković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Jeste li završili više? Pa stvarno nije vas sramota! Je l' hoćete svi da se je*emo, a vi da gledate? Ako ćete da se je*ete, idite van ove sobe. Drugi gledaju šta radite! Idite tražite sobu, pa se je*ite. Ne možemo da spavamo, sram vas bilo. Ja ne znam, Stefani, kako te nije sramota - priključio se Rade.

- Stvarno, ne možemo da spavamo - nadovezala se jedna od učesnica. 

Ermin Mujaković

Foto: Printscreen/instagram

 

Njihova ljubavna priča nije dugo potrajala, a Ervin je zatim počeo da gaji simpatije prema starleti Barbari Šegetin, drugarici Soraje Vučelić.

Stefani se, nakon rijalitija, potpuno povukla iz javnosti, a Ervin je kratko bio učesnik Zadruge gde je osvojio Minu Vrbaški koja je završila sa njim u krevetu, ali je bio i deo devete sezone rijalitija Parovi.

Ermin je doživeo tešku povredu tokom treninga nakon koje je bio nepokretan.

- Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške povrede u teretani, imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima pa celu tu godinu nisam mogao trenirati. Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabijim intezitetom. Trenutno sam na kilaži između 141-146kg dobre forme.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading