Aneli i Janjuš
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon uvreda, kletvi i raskida, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš iznenadili su sve kada su završili zajedno ispod pokrivača. 

Iako su Aneli i Janjuš nedavno bili odlučni u nameri da okončaju svoju vezu, te su se tom prilikom i zakleli u svoje najmilije da neće biti ponovo zajedno, njihovo pomirenje izazvalo je mnogo burne komentare među fanovima koji prate rijaliti dešavanja. 

O tome je govorili i Anelina majka, Jasmina, koja je jasno otkrila svoje mišljenje o ćerkinoj vezi. 

Kako Vam se Janjuš dopada? - pitala je voditeljka. 

Jasmina

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nije loš čovek, ima svoje mane, puno znači Aneli. Verujem da se vole i da su se zaljubili, tužan je, nesrećan je. Svađaju se, malo je nagao, ne zna da drži u sebi, sve kaže, ali nije loš čovek... Svi ga grde, pa ko je danas divan i krasan?! Uvek će biti onako kako moja deca odrede, svoj život sebi kroje i biraju partnere. Ona će uraditi ono što ona misli da treba, ja bih za moju ćerku izabrala najmirnijeg i najpoštenijeg muškarca, ali... On je tamo čuva, štiti je, voli ga, kako on kaže voli nju, iako padaju jako ružne i teške reči - rekla je Jasmina.

Podsetimo, tokom poslednje svađe, Aneli se zaklela u svoju ćerku kako je kraj njenoj vezi sa Janjušem, dok se on zakleo u brata znog čega su gledaoci posebno besni. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading