Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnik Elite i reper, Nenad Aleksić Ša, sinoć je napustio emisiju i otišao do garažnih vrata kako bi se obratio produkciji. 

Naime, njemu je zasmetalo što njegova sadašnja devojka Miona Jovanović ponekad uhvati pogled svog bivšeg dečka Stanislava Krofaka Pantere u ogledalu. 

Njegov cimer, Marko Đedović ubrzo je došao u nameri da ga smiri i pozove nazad u emisiju. 

- Neću, bre, više. Izludeo sam. Ne pada mi na pamet da sedi tamo i da pilji u njegovom pravcu! Neću da se vratim u životu tamo - besneo je Ša kod garažnih vrata.

Ša

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Zvala te da vidiš zanimljiv klip. Ona kaže da ne može kad se okrene, jer ogledalo - dodao je Marko Đedović.

Okrene se malo ovako, ne ka njemu. Nek me uhvati za ruku, nek me zagrli kad je on tu... Neće da me zagrli, neće da me poljubi - nastavio je da besni Aleksić.

- Svuda su ogledala - pravdao ju je Đedović.

- Rekao sam joj da me ispoštuje, neću da me pravi debilom - kukao je Ša.

- Hajde da vidiš klip, ne znaš kakav je - rekao mu je Đedović, a publika se šokirala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Ispod snimka krenuli su da se nižu razni komentari, a reperovi izlivi ljubomore i patetisanje već su svima poznati. 

- "Tip ima bipolarni poremećaj, posesivnost i jak manipulator. Kad god nije kako on želi da bude, on kao ludi", "Ova devojka ima ozbiljnu šifru, kad je sa ovim debilom i dalje u vezi, ne bih ja sa njim bila ni dan", "Ko će njega ikada posle ovoga da poštuje", "Lažljivi bolesnik", "On je propali reper, bolestan od opijata, na granici šizofrenije, njemu treba lečenje, gde su mu roditelji i brat?", "Ša moli produkciju da skinu sva ogledala, da Miona ne bi gledala Stanislava", "Ovo je prešlo sve granice"- samo su neki od komentara ispod ove objave.

Mnogi smatraju da Aleksiću samo produkcija može da pomogne, jer su, kako pišu korisnici društvenih mreža, i ogledala počela da ga iritiraju, zbog toga se na mrežama pokrenuo apel da produkcija skine sva ogledala. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading