Nenad Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U Eliti u toku emisije Pitanja gledalaca, na tapeti bio je i Nenad Aleksić Ša kome je voditeljka uputila pitanje, na koje je on imao jasan odgovor. 

- Šta imaš da kažeš o Vanji, pokazala se kakva je, odmah je prva krenula da juri Stanislava, fuj! - pročitala je pitanje voditeljka.

- Pokazala se kakva je, to je sve što ću reći, tako da, ta osoba me najiskrenije ne zanima, u tom odnosu sam se napatio surovo, iz tog pitanja mogu svi da zaključe kakva je tako da lagano - odgovorio je Ša, potom se ubacila i Miljana.

- A i ti si pričao kakva je i pre ovoga - dodala je Kulićeva.

- Sve sam pričao ovde, mislim da jesam, možda ne neke detalje koje bi trebao, ali stvarno ne želim - zaključio je Aleksić. 

Jovana i Marija su se na trenutak posvađale pa je voditeljka uzviknula i pozvala obezbeđenje, čime je Nenadovo izlaganje prekinuto.

- Sve sam rekao šta treba i rekao sam u trenutku kada bi Stanislav pričao ono što "zna" o mom životu, što mu je prenešeno od strane nje, rekao sam od tog trenutka bih ja mogao svašta da pričam i o nečijem životu, tako da bi možda i sam dečko saznao mnoge stvari koje ne zna, ali ja ne želim da im kvarim tu njihovu priču, ja im želim svu sreću - nastavljao je Ša.

Ša

Printscreen/Pink.rs

 

- Jel misliš da bi se on razočarao kada bi čuo o Vanji sve to što ti imaš da kažeš? - upitala ga je dalje voditeljka. 

- Ja znam mnoge stvari o njoj, tako da ne znam da li bi se razočarao i u kom su fazonu njih dvoje sada, mene to ne zanima iskreno, niti Vanja, niti njen odnos sa Stanislavom - rekao je on, pa nastavio:

-To da ćutim ne ćutim, ako neko po meni, ja ću uzvratiti, ali ću baš da budem surov na maks, tako da svako svojim putem, neka uživaju svi u njihovim tim čarima - zaključio je Nenad Aleksić Ša. 

- Čuli smo se prijateljski samo - prokomentarisao je Stanislav.

- To je kod nje normalno da se viđa sa frajerima, tako da me ni ovo nije iznenadilo - rekao je dalje Ša.

Umešao se i Đedović koji se prokomentarisao da su Vanja i Stanislav po njegovoj proceni sigurno imali odnos kada su uhvaćeni na istoj lokaciji. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading