OGLASILA SE BIVŠA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA Uputila snažnu poruku, svi se pitaju samo jedno
Foto: Alo/Printscreen

Bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, ovih dana je u žiži javnosti, kako zbog razvoda od repera, tako i zbog veze bivšeg supruga sa Mionom Jovanović.

Takođe nedavno se povela i polemika oko toga u kakvom je odnosu Vanja sa Stanislavom Krofakom, Mioninim bivšim dečkom, kome je javno uputila podršku nakon njegovog ulaska u rijaliti.

Vanja je jako aktivna na društvenoj mreži Instagram gde redovno kači svoje stavove o aktuelnim dešavanjima vezano za ove događaje.

Ovog puta je nesumnjivo svojim storijima zagolicala maštu fanovima.

Naime, Vanja je podelila dva storija za redom na kojima su bili citati, koji su najverovatnije uneli crv sumnje pratiocim i niz pitanja u njihovoj glavi.  Da li je to Vanja još uvek zagrejana za Ša ili su ipak ovi citati bili upućeni Stanislavu? A možda i nekom trećem? Vrlo verovatno su mnogi pomislili na ovo.

- Uprkos svemu od ljubavi i života ne odustaje. Uprkos svemu, nasmejana ponosna i za sve što ima zahvalna. Uprkos svemu za borbu spremna i iz života da izvuče sve ono što vredi - glasio je prvi citat koji je podelila sa jedne Instagram stranice, a onda je usledio ui drugi:

- Smeje se, ali u sebi ratove vodi. " Dobro sam" govori, ali u njoj sve se lomi - naredni je story.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading