Marko janjušević Janjuš
Foto: Printscreen/Printscreen

Marko Janjušević Janjuš, učesnik rijalitija Elite,izrazio je svoje nezadovoljstvo rezultatima nedeljne ankete koja se sprovodi među gledaocima emisije.

Nakon saznanja kako publika glasa, Janjuš je iskazao svoje razočaranje i bes usmeren prema gledaocima, smatrajući da su oni pogrešno procenili situaciju unutar imanja.

Marko janjušević Janjuš

Printscreen

 

Ovonedeljna anketa pokazala je da je Janjušević izgubio podršku većeg dela gledalaca, što ga je izuzetno iznerviralo. On je smatrao da je nepravedno tretiran i da su gledaoci pogrešno ocenili njegove postupke i ponašanje unutar imanja.

- 'Ajde, bolje ti je da ne slušaš kako gledaoci glasaju. Mani se u p**ku materinu, bolje je što sa veze sa životom nemaš. Lezi ispod jorgana i zaspi što pre, ako možeš! Da ne čuješ mišljenje gledalaca i ništa. Da se ovo završi što pre i da idem odavde - izjavio je besno Janjuš.

Marko janjušević Janjuš

Printscreen

 

Podsetimo, rođeni brat aktuelnog učesnika "Elite", Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević pre dva meseca, 25. decembra, izvršio je samoubistvo u stanu u Beogradu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

28.02.2024 11:39

Ovo govedo od dva metra više nezna šta priča sad mu gledaoci krivi što ga nevole pa nek ide napolje