Elita
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

U Eliti se povela debata šta je bolje, dobar razog ili loš brak. Mnogi učesnici su izneli svoj stav a sada je na red došla je i Miljana Kulić čiji su komentar mnogi čekali.

- Ako biih sad morala da biram, birala bih ovu stranu za dobar razvod. Nadovezaću se da su ljudi u lošem braku najviše iz materijalnog dobra ili iz onoga što je Janjuš rekao, a to je šta će ko da misli - rekla je Bojana.

- Bolje dobar razvod, nego loš brak. Imamo situaciju u državi našoj gde žene trpe mnoge situacije u braku zarad dece i ne žele da se razvedu iz tog razlčoga jer su patrijarhalno vaspitane. Ako podnesu tužbu za razvod, a imaju žensku decu, ispadnu ku**e...Smatram da u braku ne treba ništa da se trpi, ako dolazi do stalnih svađa partnera, obostranog nezadovoljstva partnera. Naravno da deca ne treba da trpe, ovde je neko rekao, Buđolina ja mislim, da Buđolina da se deca rađaju zla. Ukoliko dolazi do stalnih rasprava pred decom, deca onda odrastaju sa nekim hendikepom - istakla je Miljana.

Elita

Printscreen/Pink.rs

 

- Ako se razvodiš, ne razvodiš se od dece, nego od partnera - rekao je Đedović.

- Ne mora da znači da je prevara razlog lošeg braka, može da bude neposvećenost, mrzovoljne osobe, neke osobe koje su totalno nesigurne u sebe. Želeo bih da dodam da lepo kaže i naziv: loš brak, dobar razvod - rekao je Anđelo.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading