Nenad Aleksić Ša
Foto: Printscreen/Printscreen

Moderator današnje debate u Eliti Marko Đedović, na samom početku dao je reč Nenadu Aleksiću Ša kako bi izneo svoj stav koji zastupa, a vezano za grupu koja je mišljenja da je bolji dobar razvod, nego loš brak.

- Naravno da će se mnogi složiti da je bolji dobar razvod, nego da funkcionišemo u lošem braku. Bolje je da svako ide svojim putem. To je isto kao i loša veza, ako je trajno veza ili brak nestabilan, naravno da se ne treba mučiti, uvek treba raditi ono što vas čini srećnim. Ja sam od danas i zvanično razveden, niko ne može da oslovljava Mionu na način na koji su je oslovljavali, možete da je oslovljavate kao mojom devojkom - kazao je Ša.

- Ja bih se složila dosta sa Ša, ali pola se i ne bih složila, jer nisam za to, pogotovo ako muž i žena imaju porodicu i decu da se tako lako odustaje od braka. Mislim da itekako treba dati braku nekoliko šansi, mislim da tu deca najviše ispaštaju...Znamo da su deca vezana za svoju porodicu i nije lako ostaviti decu bez oca ili majke. Treba dati više šansi i to mislim - dodala je Aneli.

Ša i Miona

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja ću odmah da se nadovežem na ovo što je rekla koleginica iz suparničkog tabora. Smatram da za decu, ako dođe do dobrog razvoda, ne moraju da pate. Mislim da mogu više da pate u lošem braku, nego prilikom dobrog razvoda. Kada krenu problemi, treba da se poradi na njima, ako ne ide, ne ide, svako treba da krene svojim putem. Možda je taj brak loš zbog jedne osobe, ne mora da znači da su obe osobe krive za takav brak - rekao je Anđelo.

- Majo, da li njima treba žene da prelaze preko svega da bi sve opstalo - pitao je Đedović.

Maja Marinković

Printscreen/Pink.rs

 

- Treba uneti ovde dinamike, da ne bude mračno. Ja nisam u braku, niti sam bila u braku, niti imam partnera. Ne kaže džabe Sanja Maletić: Oženjen si nesrećno, kažeš ljubav nije to, baš si mene čekao, ljudi treba da razmisle šta je čar u svemu tome. Imamo sadiste i mazohiste. U svakom odnosu posle nekog vremena dođe do prezasićenja. I onda dođete i osvežite svoj brak, pa shvatite da kod kuće imate nešto što je lepše ili lošije od toga. Ako vam se ja desim od života, to je baš zaj**ano. Najlakše je reći: vara i onaj komšija, što ne bih i ja, nije opravdanje, slažem se. Jedno opterećenje manje, da li oni biraju da budu u lošem braku zbog imovinskog stanja, para, deteta...Ja sam prva dete razvedenih roditelja. Nikada nisam videla svađu svog oca i svoje majke, a znam da se ne slažu u dosta stvari - kazala je Marinkovićeva.

Podsetimo, supruga Nenada Aleksića Ša, TikTokerka Vanja danas je zvanično potpisala papire za razvod.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading