Janjuš
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Bivša supruga Marka Janjuševića Janjuša, Ena Janjušević, nije se pojavila danas na pomenu njegovog brata Mihaila, i odmah su krenule spekulacije.

Mnoge je ovo iznenadilo, budući da se Ena pojavila na sahrani, ali nikome nije jasno zbog čega je danas izostala.

Verni fanovi rijalitija spekulišu da je Ena navodno ljuta na Janjuša zbog njegovog ponašanja u Eliti, nakon što se vratio, kao i vrelih akcija sa Aneli, uprkos teškoj porodičnoj situaciji.

Mnogi očekuju da će i Janjuš u rijalitiju otkriti zbog čega se Ena nije pojavila na pomenu njegovom bratu Mihailu, a nama ostaje da ispratimo situaciju.

Aneli je, pre Janjuševog izlaska, izgovorila rečenicu koja je sve razbesnela, a ticala se njegove bivše žene Ene.

- Znam koliko se raduješ da vidiš Krunu, baš sam sad htela o njoj da te pitam. Ali nemoj ženi da se približavaš, mislim, ćerki možeš naravno, ali ovoj ne znam zbog čega bi prišao - rekla je Aneli i razbesnela Janjuša, ali i gledaoce rijalitija koji su je najoštrije osudili:

- Beži bre od mene, bolesnice jedna bolesna. Jel vi čujete šta ona meni govori. Ko si bre ti da meni braniš bilo šta. Da li znaš da je Ena institucija za tebe, klošarko jedna. Neću više da te čujem da njeno ime uzimaš usta - siktao je Janjuš.

Podsetimo, Janjušev brat, Mihailo, pronađen je mrtav 24. decembra, u stanu u Beogradu, a Marko je u Eliti rekao kako su Mihaila pronašli obešenog.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading