Janjuš
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Danas se održao četrdesetodnevni pomen u Prijepolju rođenom bratu Marka Janjuševića, Mihailu.

Janjuš je izašao iz rijalitija kako bi bio uz porodicu u ovim teškim trenucima, koji ne prestaje da plače. On je sa bratom Borisom, majkom Desankom i ocem Predragom dao četrdesetodnevni pomen Mihailu, a pažnju je privukao i venac koji je u Prijepolje stigao od Janjuševe ćerke Krune.

- Pozdrav mom heroju Mikiju - glasila je kratka, emotivna poruka Mihailove bratanice.

Inače, današnje scene sa groblja bile su jako potresne, porodica je jedva stojala na nogama, a grobljem su odzvanjali jecaji. Potresni govor na pomenu održao je kum, a zatim tetka pokojnog Mihaila, koja je naglasila da bol ne polazi i da svog sestrića nikada neće zaboraviti. 

Ono što je mnoge iznenadilo je da se bivša Janjuševa supruga, Ena, nije pojavila na pomenu, iako je na sahrani sve vreme bila uz njega. 

Na mrežama su odmah krenule spekulacija da je to posledica Janjuševih reči o njoj, kada je svima priznao da sa Enom nema ništa i okrenuo se prema Aneli, dok drugi, ipak smatraju da je reč o nečemu drugom. 

Naime, pre nego što je napustio Elitu zbog pomena, Aneli je Janjušu rekla da ne želi da ga vidi u Eninoj blizini. 

Podsetimo, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav 25. decembra 2023. godine. Prema prvim, tada nezvaničnim informacijama, sumnjalo se na samoubistvo, što je kasnije i potvrđeno - Mihailo je sebi oduzeo život vešanjem, u 27. godini.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading