Aneli i Janjuš
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Marko Janjušević Janjuš i njegova partnerka Aneli Ahmić dobili su psa kojem su dali ime Vesna. U pitanju je štene koje je poželeo sam Janjuš, a Uroš Stanić je molio produkciju da mu ga ubace kako bi skrenuo misli sa tragedije koja mu se desila.

I želja mu je ispunjena, međutim, mnogi korisnici na mrežama te gledaoci rijalitija smatraju da se Aneli i Janjuš ne brinu kako treba o Vesni.

Naime, kap koja je prelila čašu bila je situacija kada je Janjuš obrisao psa vlažnim maramicama koje nisu namenjene životinjama.

- Te maramice sadrže alkohol i hemikalije, nisu namenjene životinjama, zašto ne izvode psa - stoji između ostalog u objavi koja je osvanula na jednoj Instagram fan stranici koja prati rijaliti Elita.

Osim toga, na još jednoj stranici tog tipa pojavila se i peticija koju su pojedinci pokrenuli jer smatraju da se Aneli i Janjuš ne brinu dobro o psu.

Ostaje da vidimo šta će se na kraju desiti sa peticijom.

Podsetimo, Janjuš će danas napustiti rijaliti kako bi se pojavio na pomenu tragično stradalom bratu Mihajlu. Njemu sutra porodica u Prijepolju održava 40 dana od smrti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading