Matora
Foto: Printscreen/Printscreen

Jovana Tomić Matora gostovala je danas kod Janjuša i Kačavende na radiju i tom prilikom dotakla se ljubavnih veza. Kako svojih, tako i aktuelnih koji ovih dana tresu Belu kuću.

Naime, Matora smatra da su mnoge svađe parova u rijalitiju bespotrebne, a što se tiče spoljnog sveta, tvrdi da su društvene mreže okidač za mnoge raskide.

- Meni su društvene mreže zlo, znači ludilo. ja sam htela da ugasim instagram zbog svega toga. Nikad nisam gledala te neke reakcije po storijima, niti me to zanima. Više volim da vodim realan život - rekla je Matora, a onda se prisetila svoje velike ljubavi sa jednim momkom.

Verovali ili ne, Jovana je otvorila dušu i priznala da je u jednom periodu svog života mnogo volela jednog frajera, a nakon njega mahom je bila sa devojkama.

- Ne znam, bila sam sa jednim muškarcem, jako sam bila zaljubljena u njega. Prva javna veza mi je bila sa Sanjom Stanković. Pre toga je sve bilo zezanje, imam pisma od pre 10 godina koja je moja majka našla, od nekih devojaka ranije. Sad ću da vam pročitam samo što ništa nećete razumeti. Mi smo morali da se krijemo u rijalitiju, pa smo preko nekih poruka to radili. Evo da pročitam: 'Slušaj smaraču, buđava krofno, ako se desi da izađeš nemoj da zoveš moje sestre jer će te odjebati, nemoj da izlaziš da ti ne bih ukrala jakne, ne mogu da ti se pravdam ovde, narukvicu nećeš dobiti jer si sotona' - rekla je Matora čiji je momak olito nepoznat medijima, pa ga nije imenovala. Mada, ne sumnjamo da će se pronaći u njenoj priči, pa se možda i oglasi.

Podsećanja radi, Matora je jednom prilikom govorila o intimnim odnosima sa muškarcima. Ona je tada naglasila da joj je jako važno da muškarac s kojim bi eventualno stupila u intimne odnose, bude i te kako obdaren.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading