Asmin i Aneli
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića i navodno bivši svekar rijaliti učesnice Aneli Ahmić, na svom Fejsbuk nalogu često objavljuje statuse koji šokiraju javnost.

Njegov komentar u kojem je rekao da ima dosta unučića, te da se neće primetiti ako nekog nema, misleći na Noru, Anelinu i Asminovu ćerku, intrigirala je njegove pratioce.

Mi smo sine plodni, pa unučadi imamo koliko hoćeš. Jedno manje ili više se uopšte ne primeti - napisao je on.

Međutim, on je nakon toga objavio još jedan status zbog kojeg je naišao na osudu naroda.

Naime, Mustafa je krenuo da proziva Aneli i njenu porodicu i još jednom se javno odrekao svoje unuke.

Ja sam svoju decu odhranio. Niko mi nije pomogao. Ne interesuje mi ničije dete od kojeg se mama j**e sa Janjušem pred očima javnosti. Koja priča o meni i mojoj porodici najgore - napisao je Mustafa.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

30.01.2024 12:38

Mama bez toga ne može. I to radi sinoć bez pokrivača. I pljuvanje sinoć u rehabu Janjušu o Asminu i njegovoj porodici. Kaže tetke i "pratetke" je ispituju kako njena mama pravi pitu. Naravno žene uvek izmenjuju kulinarska iskustva. To rade normalne žene i domaćice. Ali ona je toliko glupa,i nju to ne zanima. Sve to uz podršku ožalošćenog i "voditelja,novinara". Janjuš kao ne pričaj o njima ništa a ružno,a sinoć je ispituje i meša se i oko njene čerkice. Pitala bih ovo dvoje nemoralnih: dali bi analna podržala velikog tatu janjuša ako bi on nekim slučajem tražio starateljstvo nad svojim đetetom.