Janjuš
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

U toku emisije "Gledanje snimaka" nastao je opšti haos, a glavni inicijatori su Maja Marinković i Jovana.

Naime, one su ostale ukućane nazvale folirantima i životinjama, nakon čega je usledio opšti rusvaj.

- Ja sam se u Janjuša zaljubila, mi se volimo, njih dve su otkačene bivše. Maja bi odmah spavala sa njim da je on hteo, uvlačila mu se u krevet, čim se vratio -rekla je Aneli.

- Jel bi se vaš dve je*ale sa mnom, pa nas komentarišete, ti si mene mazila onu noć, htela si da se je*eš sa mnom, našli ste na nju nešto da udarate. Vas dve nemate nikakav kredibilitet, one su kao slobodne i mogu da se je*u po celoj kući. Ti nema napolju sa kim se nisi je*ala, sa svim oženjenim muškarcima. Po kojim ti pravima pričao o Aneli, bila si sa svakim oženjenim, svi redom košarkaši oženjeni su spavali sa tobom -rekao je Janjuš.

- Ova tvoja ku*va ima kući dete, a tu radi svašta po rijalitiju, ja se nisam ni jednom je*ala ove sezone. Ona kao glumi žrtvu, hoće da joj uzmu dete, a je*ava se po rijalitiju, ti si kao prepodobna mati neka. Ja nisam kao ti da povraćam po žurci, a imam dete kod kuće. Janjuš je ovako skakao i za mene kad smo bili zajedno, to nije ništa novo, on bi uvek odbranio neodbranjivo - odbrusila je Maja.

- Ona sve govori da bi nas ponizila. One pričaju o moralu a najviše se*sa su imale od svih ovde devojaka, nema sa kojom nisu bile. Sve ću ja vas moralistkinje da razbucam ovde, ti ćeš nekome da govoriš kakva je majka, kad rodiš svoje dete, pa onda pričaj - priznao je Janjuš.

- Ti Majo nikad nećeš osetiti takvu ljubav i emociju, krivo ti je što Janjuš nije hteo da te prihvati kao devojku a mene jeste. Ona mene ne vadi iz usta, samo mi dobacuje, boli je naša ljubav. Ja da sam narkomanka, ne bih bila ovde, zna se gde idu narkomanke - odbrusila je Aneli.

- Vidi kakva si, sva si se nagojila od gudre, vidi kakve su ti oči, imaš dete od 3 godine, ti si kao neka podobna mati, sačuvaj me Bože - rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading