Ivan Marinković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Učesnik Elite Ivan Marinković napustio je jutros rijaliti na kratko, kako bi se suočio sa bivšom cimerkom Anom Ćurčić. 

Naime, njemu je danas zakazano suđenje sa ljutom suparnicom Anom Ćurčić u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Ovi bivši rijaliti učesnici su tokom celog leta bili u žestokom sukobu, što je na kraju rezultiralo tužbom drugoplasirane učesnice šeste sezone "Zadruge".

Pre ročišta, oglasila se i Ćurčićeva, koja je otkrila da se neće suočiti sa Marinkovićem. 

Ja sam na službenom putu, idem za Sarajevo. Moj advokat je već uveliko tamo, on će me zastupati i govoriti u moje ime - istakla je bivša zadrugarka kratko za "Republiku". 

Podsetimo, oni su prošlo ročište imali u decembru prošle godine, a tada se Ana oglasila za Alo! i otkrila da nije pristala na pomirenje. 

- Nisam pristala na pomirenje, a onda je to isto odbio i on. Održan je pretres, rekla sam šta sam imala da kažem. Zakačio se za reč "prostitutka", a izjavio je da sam osoba koja nudi muškarcima intimne odnose za novac, šta je to onda ako nije "prostituka" - rekla je Ćurčićeva za Alo!, koja nam je otkrila kako je reagovala na njegove reči koje je izgovorio odmah nakon što je izašao iz sudnice:

- Slatko sam se nasmejala. Čovek je došao u sud da igra rijaliti. Suđenje se nastavlja, pa ćemo videti. Sledeće ročište zakazano je za januar, gde ću se naravno opet pojaviti. Stojim iza svega što sam rekla - priznala nam je Ana. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading