Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Učesnica Elite Anđela Šparavalo takođe je imala zadatak da se kod statue Džastina Bibera obrati bitnoj osobi u njenom životu, a ona se obratila javno svojim roditeljima, naročito majci.

Naime, Anđela je istakla da se porodica potrudi da prihvati njen izbor, kao i da je ona punoletna, a onda rekla da Bojana nije nasilnica i da prestanu da pričaju loše o njoj.

- Dobro veče, pozdrav za moju porodicu, mojoj mami želim da kažem da se ne oglašava više, ja sam punoletna, imam pravo na svoj izbor, nikad ništa loše nisam rekla za vas, jedino što sam pričala za ujaka, sve se desilo spontano, ja bih te zamolila da me ne praviš patološkim lažovom, prihvati nekako moj izbor, da sam se zaljubila. Bojana nije nasilnica, tako da nemojte da pričate loše o njoj - rekla je Anđela i potvrdila da će ostati sa Bojanom u vezi, a Pavlovićeva je takođe morala da se nadoveže:

- Ja ću da se obratim porodici Šparavalo, da ne lažu više, bićete demantovani i tuženi i nemojte više da izvrćete istinu vaše ćerke i da je blamirate - rekla je Bojana.

Podsetimo, Anđelina majka se oglasila nedavno za Alo! i priznala da Bojanu porodica nikada neće prihvati i da ne znaju šta se dešava sa njihovom ćerkom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading