Stanija i Anita
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Svi već dobro znaju da Anita Stanojlović nikako ne miriše starletu Staniju Dobrojević, a sada je to još jednom i pokazala.

Naime, na snimku koji se pojavio na jednom fan stranici koja prati svaki detalj i šta se dešava u Eliti, čuje se kako Anita vređa Staniju i izgovara skandalozne stvari na njen račun, ničim izazvana.

Anita je, u razgovoru sa cimerima, javno rekla šta misli o Dobrojevićevoj i istakla kako je Stanija "laka" i da "takve kao ona padaju na pare".

Nije poznato šta je dovelo do toga da Stanojlovićeva izgovori ovakve reči, ali sudeći po Staniji, neće se na ovome završiti.

Podsetimo, Stanija se nedavno oglasila za Alo! i brutalno zapretila sestrama Ahmić, Siti, i Aneli koja je trenutno u Eliti, kontra tužbama.

- Jedva čekam da mi stigne tužba, pa će odmah dobiti 50 protiv tužbi! - rekla je Stanija na samom početku, pa nastavila:

- Ahmićke su zlo koje se navrzlo na mene, bolesnice opsednute sa mnom, tri meseca me klevetaju, uhode, dolaze kod zgrade... Imam sve dokaze, skrinšotove, pa će one da plate na sudu! Ahmićke su neuračunljive i psihički obolele žene spremne na sve, a imaju i po koji dosije! I onda će one nekog da tuže? - kazala je za Alo! izrevoltirana Stanija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading