Ivan i Žana
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Rijaliti igrač Ivan Marinković brutalno je izvređao cimerku Žanu Omniu i to sve u programu uživo.

Naime, on je nju optužio za brojne stvari, a onda je počastio teškim uvredama, na koje nije ostala imuna, a u jednom trenutku se u svađu uključila i njegova supruga Jelena.

- Da li si izmislio da te je Žana intimno zadovoljila ili je to istina? - pitao je novinar.

- Ja nisam neko ko se koristi lažima, ja da pričam kako se to desilo sad i ne znam jer je bilo davno. Ali smo se u osnovnoj školi dosta provodili i tamo sam video Žanu. To se stvarno desilo, ona je meni to odradila u školskom dvorištu onako na brzaka. Ona je napolju svaki dan pod alkoholom a nešto govori za mene. Žena je pala pod sto u šatoru, pod dejstvom alkohola ima intimne odnose svaki dan napolju i sad meni nešto morališe. Jako je promiskuitetna, svakodnevno pokazuje kakva je d***a - rekao je Ivan, a Žana je zapenila od besa.

- Ja bih volela da ove reči utiču na njega, da postane bolji otac i da pronađe svoju svrhu u životu a ne da se konstantno alkoholiše. On pljuje majke, a napravi dete i onda nestane sa lica zemlje, to su mi najgore vrste ljudi - rekla je Žana.

Jelena se takođe umešala u raspravu i isprozivala Žanu.

- Ona samo vergla u prazno i pada po kazinu na žurci, vrlo je nepristojna i ne zna da se kontroliše, nema prava uopšte da morališe ni Ivanu ni meni - rekla je Jelena.

Podsetimo, svađa se nakon emisije nastavila i u spavaćoj sobi, gde je Žana ponovo udarila na njegovo očinstvo, nakon čega se umešala i Miljana Kulić, stavivši jasno do znanja da joj dete ne uzimaju u usta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading