Stanija Dobrojević
Foto: Alo/Stanija

U poslednjih nekoliko dana Stanija Dobrojević javno se prepucava sa rođenom sestrom Aneli Ahmić, Sitom Ahmić.

Kao što ste mogli da pročitate na našem portalu, uvrede su pljuštale kao nikad do sada, međutim, starleta se sada oglasila i objasnila da stvari više nimalo nisu naivne.

- Reče baba Sita, ne daje mi vise marketinga?! Hahahah moram ja njima, vidim nije im dosta! Počinjem iskreno da se plašim od cele te poremećene porodice, od majke do ćerki. S obzirom da znam čemu su sve skloni, a da ne pričamo da mi je majka bolesnica, pre samo nekoliko dana, bila ispred praga, morću hitno da zovem Popa da mi osvešta čitav prilaz zgradi i stanu. Pise o deci i unucicima, a ne piše sa koliko ih partnera ima i sta je sve radila istim tim partnerima i sto su svi do jednog pobegli glavom bez obzira. Jos se ponosi time? Zali Boze ko je sve majka - rekla je Stanija, pa dodala:

- Žao mi je što moram da se spuštam na nivo da komentarisem zenu kojoj je rodjeni brat demolirao lokal, ženu koja bode ljude nozevima i maltretira, zenu čija se majka bavi ozbiljnim vradžbinama, pa ljudi koji imaju bilo kakvog kontakta sa njima moraju da posećuju hodze. Kolektivno majka i cerke neka se pozabave švalerima, a isto tako neka me ne vuku za jezik vise, da ne bih morala da se nastavljam dalje i da pričam na koji način hrani istu tu decu. Zamisli kada ti u životu tolika briga bude Stanija, a zivot ti pun bede, bluda i nemorala. Od narkotika, svaleracije, zelenaša, do korišćenja hladnog oruzja i maltretiranja ljudi, kofera, zaključila je Stanija za Pink.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading