Filip Car
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić, ušla je u sedmi mesec trudnoće, a po svemu sudeći, izgladila je odnose sa ocem deteta, Filipom Carom.

Naime, nakon burnog raskida, javnost svakog dana prati šta se dešava između njih dvoje, te su tako ispratili i novi detalj. 

Trudna Aleksandra se nedavno opet vratila svojoj kući, a onda su se ljubavnici i otpratili sa instagrama, o čemu smo već pisali.

Međutim, Aleks i Car se opet prate na Instagramu, što je odmah probudilo sumnje da je pomirenje na vidiku, a tim povodom se za "Alo!" oglasila i ona i otkrila istinu.

- Nije istina da smo se pomirili, upravo gledam i smejem se čitajući komentare na tu temu. To je budalaština, on i ja smo se zapratili iz drugih razloga - započela je Aleks, pa nastavila:

- Ljudi moraju da shvate da ćemo Filip i ja uskoro imati bebu, našu bebu i da, hteli - ne hteli, uvek ćemo biti u kontaktu i održavati neku vrstu komunikacije - objasnila je ona, pa otkrila da se čula sa bivšim partnerom, kao i o čemu su pričali:

- Čujemo se, čuli smo se baš sada, oko krevetca za bebu. Spremamo se, spremamo prostor, brojimo sitno. To je normalno.

Nikolićeva nam je otkrila i kako se oseća sada, nakon svih skandala i burnog raskida koji su je pratili od samog početka trudnoće:

- Bogu hvala, sve je super. Ja sam dobro, beba je dobro. Znam termin porođaja, ali ne bih za sada još otkrivala to. U svakom slučaju, sve je u najboljem redu - poručuje ona za kraj.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading