Janjuš
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš sinoć je gostovao u emisiji kod Ognjena Amidžića gde je govorio o potresnim detaljima nakon samoubistva njegovog brata Mihaila.

Janjuš je otkrio da je uspeo da otključa telefon svog pokojnog brata i da je uradio to iz prvog puta. 

Poslao je majci tri srca, poslednje što je poslao je bilo to, postavio je majku na pozadinu i stavio je majkin rođendan kao šifru na telefonu. Pogodio sam šifru odmah iz prve - priznao je Janjuš, trudeći se da ne zaplače pred kamerama.

Podsetimo, Janjuš je takođe otkrio koji je po njegovom mišljenju bio motiv samoubistva njegovog brata Mihaila.

- Ne postoji problem u ovoj državi Srbiji i Crnoj Gori, u Beogradu, da ga ja ne mogu rešiti! Mislim da je samo u pitanju glava, da je samo prebacio... Nešto mu je kvrcnulo. Bio sam u kontaktu sa njegovim najboljim drugom i drugaricom, nikome nije jasno šta se desilo. Hajde što meni nije bilo jasno, koji nisam bio u kontaktu sa njim, ali majci da nije jasno s kojim je bio u kontaktu svaki dan, drugu, drugarici... Niko nije znao šta je, trebalo je da mi kaže, sve bih rešio - istakao je bivši košarkaš s knedlom u grlu uživo u emisiji, te dodao:

- Ne verujem da su u pitanju negativni komentari na društvenim mrežama. Možda se to i dešavalo, ali ne verujem da je to razlog. Reci ako te neko dira, pomogao bih mu. Glava je to...

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mario Šarafciger

17.01.2024 11:51

Porodična šifra bila "Vešalica"